Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede  tri sjajna dana za ljubav,a nekome i za posao!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Slede tri sjajna dana za ljubav,a nekome i za posao!

2022-04-27 0 By Admin

   Moramo da  kazemo da nema nimalo sumnje da ce  jedan zodijak dobiti sve o cemu je samo mastao u danima pred nama…

 

 OVAN

Ono sto je vazno da kazemo da naredna tri dana mogu da promene sve kada ste vi u pitanju. Cini se  da cete napokon biti iskreno srecni. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga kada je u pitanju ljubav ali se cini da je sada samo pitanje dana kada cete upoznati osobu koja ce vam biti sudjena…

 

 BIK

Tokom naredna tri dana ne treba da mnogo obecavate. To je ono sto  je jako vazno jer je moguce da cete obecati nesto sto necete biti u stanju i da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo. Zivot je samo jedan, uzivajte u njemu na pravi nacin  i dajte sve od sebe da dobijete ono do cega vam je stalo…

 

 BLIZANCI

Velike su sanse da ce vama ova sedmica biti jako lepa. To je ono sto moramo da naglasimo.

Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da joj to i kazete. Samo nemojte da dozvolite da vam ponos bude na prvom mestu.  Moze se desiti da vam se ova sedmica zavrsi pocetkom jedne lepe ljubavne price.

 

 RAK

Tokom tri naredna dana jako je vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ostvarite. To je ono sto moramo da kazemo. Znaci vam sto je jedan rak uz vas ali bitno je da naglasimo da ni u kom slucaju ne treba da mu dajete laznu nadu. Ako vam do njega nije stalo onda ne treba da mu obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

 

 LAV

Sve je doslo na svoje i tokom naredna tri dana cete shvatiti da ste jako voljeni. Znaci vam sto je jedan lav uz vas i sto je spreman na sve ne bi li vas kraj sebe imao. Moramo reci da je vazno da uzivate u onom sto imate. Da shvatite da je zivot previse kratak da bi ste ostajali tamo gde vam nije lepo. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Konacno cete i vi da pocnete ispocetka kada je u pitanju  ljubav sa jednim rakom. Nikada vam nije poslo za rukom da ga  zaboravite i sada vam se pruza sansa da  obnovite staru ljubav. Ako je to ono sto zelite onda uzivajte u svemu sto dolazi jer se cini da ce sreca konacno i vama da se desi… Nema sumnje da ste je zasluzili. Razmislite o tome.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2