Prvi majski dan nekome donosi najvecu zivotnu odluku,ako ona bude pogresna kajace se do kraja zivota!

Prvi majski dan nekome donosi najvecu zivotnu odluku,ako ona bude pogresna kajace se do kraja zivota!

2022-04-30 0 By Admin

VAGA

Prvi majski dan nece doneti ono sto zelite,ali to ne znaci da treba da ocajavate. Posvetite se sebi i  uzivajte u danima koji su pred nama. Mozda ova nedelja  nece biti  lep dan za vas ali to ne znaci da  nece doci do promena. Nemojte gubiti nadu i dajte sve od sebe da to svoje lose raspolozenje nekako potisnete.

 

SKORPIJA

Vi ste tuzni. Mozda vam je osmeh  na licu ali vi ste tuzni,prazni i usamljeni. Deluje vam da vas niko ne voli.

Da nikome na svetu nije iskreno stalo do toga da vas razume. Naravno da niste u  pravu,ali vasa emotivnost je sada naglasena i preterujete u svemu.

 

STRELAC

Prvi majski dan  ce biti prilika da pricate sa nekim do koga vam je jako stalo. Moramo da  kazemo da ce ovo doneti  mogucnost i neke nove ljubavne price. Ali, da bi se to desilo vi cete morati da predjete preko svog ponosa i inata.

Samo vi znate jeste li spremni za to.

 

JARAC

Dolaze dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti da vas voli jedan rak. To je ono sto moramo da kazemo. Zato, neka ova nedelja bude prilika da se zapitate sta je ono sto tacno zelite…  Cini se da sada imate velike dileme, a  samim tim su velike sanse da cete necije srce slomiti. Zato i treba da pazite na sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovaj dan vama nece znaciti   jer ste  toliko umorni da imate potrebu da ga prespavate. Ali ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da odustajete od onog sto zelite. Ako vam je do necega stalo,dajte sebi sansu da uzivate u tome, ma sta ko o tome mislio…

 

RIBE

Nedelja koja je pred vama ce biti dan kada cete cuti jednu lepu vest. To je nesto sto ste dugo cekali i zato cete biti srecniji nego ikada do sada.

Pamticete ovaj dan samo po lepom bas kao sto ste i zasluzili.

Stranice: 1 2