Prolece traje do 20.juna! Ovim znacima do tada slede odluke, raskidi, promene, ali i ljubavi!

Prolece traje do 20.juna! Ovim znacima do tada slede odluke, raskidi, promene, ali i ljubavi!

2022-05-13 0 By Admin

A kada dodje do toga da pogledate istinu u lice i kada shvatite kako stoje stvari,  onda je izvesno da cete patiti i da ce vam biti jako tesko u danima  koji su pred nama. Kada se prolece zavrsi, osecacete se usamljeno i prazno. Mozda cak budete mislili da vama prosto nije ni sudjeno da volite i budete voljeni. No, polako. Ne donosite naglo odluke. Ne ocajavajte.  Znajte da vas negde ceka prava osoba koja ce vas voleti onako kako zelite i zasluzujete.   A da bi dosla ona koja je prava, morate da okrenete ledja onima koji to nisu…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VAGA

Prolece  je godisnje doba koje ste oduvek voleli. Vi mozda delujete   hladno ali je   prava istina da ste u dubini duse nezni, osecajni, romanticni.

Sada mozda patite zbog emocija, ali  pitanje  je samo dana kada ce doci do susreta sa osobom koja ce vasem zivotu dati jedan novi smisao. U to nema nimalo sumnje.  Moze se reci da cete zapravo biti srecniji nego ikada do sada, jer ce doci do ljubavi na prvi pogled. Prosto cete  upoznati jednog lava i shvaticete da je to to. Da je to zapravo ono sto ste zeleli i cekali tokom celog svog  zivota.

Kada se prolece zavrsi, vi cete imati nekog sa kim vi nikada necete zavrsiti.

Stranice: 1 2