Andjeoska astro poruka za  cetvrtak! Evo koji znak mora da se pazi!

Andjeoska astro poruka za cetvrtak! Evo koji znak mora da se pazi!

2022-05-18 0 By Admin

Andjeoska  astro poruka za danas. Evo sta vas ocekuje, i ko treba da bude pazljiv…

 

 OVAN

Andjeoska poruka za tvoj znak  za danas  jeste da  treba da razmislis o tome ko je osoba koja ti je vrlo bliska,ali je prema tebi neiskrena. Moras sto pre da shvatis o kome je rec, jer moze da se desi da nekome odas svoju veliku tajnu, jer tu osobu jako volis,  a pokaze se da je samo igrala duplu igru i  na kraju te povredi…

 

 BIK

Kada je u pitanju ovaj dan, moras da imas na umu da nikako nije pametno da pravis  velike planove. Da   je bolje da  ovaj cetvrtak, ako je to moguce, provedes   u kuci, u svom domu, u tisini… Naravno, ako to nije slucaj, danas izbegavaj donosenje vaznih odluka  jer bi one mogle da ti slome srce.

 

 BLIZANCI

Andjeoska   poruka za danas  jeste da moras da doneses neke odluke. Istina  je  da ti neke  stvari odlazes vec neko vreme,ali dolaze dani kada to vise nece biti moguce. Cini se da si dao laznu nadu nekome  kome je do tebe jako stalo. Ako je tako, vreme je da joj kazes istinu jer ona zivi u nadi da je samo pitanje dana kada ce se medju vama nesto desiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ovo ce biti dan kada ces  moci da se posvetis sebi.Da prosto uradis za sebe neke lepe stvari. To je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko ko ce ti na delu dokazati i pokazati svoju ljubav.  Razmisli  o tome, jer ako si sada slobodan nema razloga da toj osobi ne das priliku. Ona te voli i cini se da ce umeti da te   usreci.

 

 LAV

Ovo  je period kada ce  zvezde biti na tvojoj strani. To je vrlo vazno da kazemo. Ovaj cetvrtak ce ti doneti priliku da shvatis da je nekome do tebe iskreno stalo i samo je pitanje dana kada ces konacno da shvatis o kome je rec. Cuvaj tu osobu, i daj joj sansu da ti na delu dokaze koliko je zapravo jaka snaga njenih  emocija.

 

 DEVICA

Andjeoska poruka za danas jeste da moras da se  zapitas sta je ono sto zelis. Sta je ono sto ti  treba za srecu… Cini se da si na korak od toga da to i dobijes.Ali, poenta je sto si sada u velikoj dilemi i sto  ni sam ne znas sta ti tacno za srecu treba. Vazno je da kazemo da je cinjenica da je neko na sve zbog tebe spreman!

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2