Astro za tri naredna dana za sve znakove: Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

Astro za tri naredna dana za sve znakove: Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

2022-05-22 0 By Admin

Dragi nasi,saznajte sta vas ceka tokom  prva tri dana u ovoj, novoj sedmici…

 

 OVAN

Astro za tri naredna dana donosi vazne promene. Vi ste neko ko zna sta hoce i neko ko treba da se bori za ono sto zeli. Sreca ce biti na vasoj strani i mozemo da kazemo da cete upravo vi biti najsrecniji znak u ovoj sedmici. Cini se da je doslo vreme da se vasa najveca zelja konacno i ostvari.

 

 BIK

Ono  sto moramo da kazemo jeste da treba da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam  treba za srecu… Ovo ce biti sedmica kada treba da imate na umu da su cuda moguca i kada ce ona da uslede u vasem  zivotu. Ali, pazite kome dajete laznu nadu.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da slede dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Vi ste znak koji je mnogo toga prosao ali  sada cete  konacno biti nagradjeni za sve te lepe stvari koje ste uradili. Ako postoji neko do koga vam je stalo,   znajte da  bi ste trebali toj osobi da date sansu. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ovo ce biti  lep pocetak sedmice.Astro za tri naredna dana nosi poruku da bi ste trebali vise da se oslonite na sebe i da vise slusate glas svog srca. Cini se da je sve moguce onome ko  veruje. Nemojte obecavati nikome nista, ovo nije vreme kada treba da ulazite u  nesto novo i vama nepoznato.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da cete u tri  naredna dana shvatiti da vas neko voli. Ovo bi  mogao da bude novi pocetak u vasem zivotu. Ako je vase srce slobodno,necete pogresiti ako toj osobi date priliku. Ali, ako nije tako, nemojte nikome davati laznu nadu. Cuda postoje, ali ovo nije vreme da se vama desi. Budite fer.

 

DEVICA

Ovo ce biti dani kada ce vam biti jasno da je jednom raku stalo do vas. Ako mu date priliku on bi mogao iskreno da vas usreci.  Trebalo bi da razmislite o tome jer cete pri tome shvatiti da je on prema vama iskren. Dajte mu priliku,sreca   ce da usledi brze nego sto mislite.

 

 Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2