Andjeoska astro poruka za  cetvrtak! Evo koji znak mora da se pazi!

Andjeoska astro poruka za cetvrtak! Evo koji znak mora da se pazi!

2022-05-18 0 By Admin

 VAGA

Jedan lav bi mogao u toku ovog dana da se konacno usudi da ti kaze koliko mu je do tebe stalo. Ti neces znati kako da se ponasas. Ali, jako je vazno da kazemo da je moguce da ces dobiti sve sto si zeleo… Cini se da je on osoba koja je  bas ono sto ti za srecu treba. Ljubav je vrlo lepa emocija, ona za koju se  uvek vredi boriti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Dolaze dani srece. Dolaze dani kada ces shvatiti da se kolo srece okrece i kada je moguce da ostvaris svoje snove. Samo je pitanje trenutka kada ces shvatiti da je vreme da se prepustis i  uzivas. Andjeoska poruka za danas jeste da  samo treba da dozvolis da te vodi srce. Srce nikada ne gresi iako se nekada ne cini da je tako…

 

 STRELAC

Andjeoska poruka za ovaj cetvrtak jeste da treba vise da cenis sebe. Da pokusas da se izboris za sebe i za svoje zelje jer je samo to vazno. Predugo si sve cinio da usrecis one koje volis. Sada je vreme da se fokusiras na svoje zelje i u njima uzivas na pravi nacin. Ovo je dan kada sve moze da se promeni    ali na bolje. U tvoju korist.

 

 JARAC

Ovaj cetvrtak nece doneti nista posebno kada si ti u pitanju. Ako postoji neko do koga ti je stalo imaj na umu da je vazno da razmislis o tome da  mu to i kazes. Ovako, stojis u mestu i cekas nesto sto se zapravo nikada nece desiti. To je ono sto moramo da kazemo. Cini se da  zivis  u zabludi na neki  nacin. Da ti zivot prolazi u cekanju.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dan kada ces moci da kazes da si ostvario svoje snove. To je vrlo vazno da kazemo. Slede dani kada ces dobiti ono o cemu si mastao. Moramo da kazemo da je vazno da znas da  je jedna vodolija prema tebi bila   iskrena i da joj je iskreno stalo. Ako joj das priliku ona bi  na najlepsi nacin mogla da ti dokaze da je prava osoba za tebe iako ti sada sumnjas u to.

 

 RIBE

Andjeoska poruka za danas jeste da je vazno da cuvas to sto imas. Moguce je da sada zelis mnogo vise od toga i to je greska. Zivot je samo jedan. Nauci da uzivas u onome sto ti pripada. Ljudi cesto zele vise od onoga sto imaju,a onda  dodju do toga da izgube sve. Nemoj sebi da dozvolis da dodjes do takve situacije…

Stranice: 1 2