Astro za tri naredna dana za sve znakove: Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

Astro za tri naredna dana za sve znakove: Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

2022-05-22 0 By Admin

 VAGA

Ovo moze da bude period kada cete doneti vazne odluke. Astro za tri naredna dana je svakako jako povoljan za vas. Ako postoji neko do koga vam je stalo razmislite o tome i bice vam jasno da necete pogresiti ako toj osobi to i kazete. Iskrena je prema vama iako vama tako sada ne deluje. To je jako vazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Dolaze dani kada cete napokon shvatiti da je vreme da krenete dalje. Da osoba za koju se borite nije ona prava i da nije iskrena prema vama.Dajte sebi za pravo da mislite samo na sebe i na svoje  zelje. Red je da i vi budete malo sebicni i u tome zapravo nema nista lose.

 

 STRELAC

Slede dani kada cete shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Ako joj date sansu ona bi mogla da vas usreci vise nego ikada   ranije.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do toga da vas usreci. Razmislite o tome.

 

 JARAC

Ljubomora bi mogla da vam bude veliki problem u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo da kazemo.  Dolaze dani kada cete zbog svojih sumnji koje su neosnovane rizikovati da izgubite pravu srecu. Mislite o tome i bice vam jasno koliko zapravo gresite.  To je jako vazno da kazemo.

 

VODOLIJA

Slede dani kada ce vam biti jasno ko je osoba koja je zasluzila vasu ljubav. Tokom tri naredna dana su cuda moguca u vasem zivotu. Ali bitno je da nemate strah od toga da se nekome posvetite. Ako ste do sada patili ne znaci da ce tako biti i u danima koji slede…

 

 RIBE

Moramo reci da ste vi neko ko zna sta zeli. Vi ste osoba koja za pravu ljubav uvek cini sve sto moze. Ali astro za naredna tri dana  upozorava da je doslo vreme da se pomirite sa tim da osoba koju zelite nije prava  za vas. Cini se da na nju samo gubite vreme.

Stranice: 1 2