Kad proslost zaboli: Ovi zodijaci ce morati da se suoce sa teskim odlukama!

Kad proslost zaboli: Ovi zodijaci ce morati da se suoce sa teskim odlukama!

2022-05-23 0 By Admin

VODOLIJA

Proslost dolazi  i ponovo se vraca u vas zivot. To je ono sto moramo reci. Ovog puta u vidu jedne osobe koju ste jako voleli a koja vas je jako povredila. Ona je u medjuvremenu shvatila koliko  ste vi posebni i mozemo da kazemo da se   iskreno kaje sto vas vise nema pored sebe. Ako joj date jos jednu sansu, moze se reci da cete nastaviti  tamo gde ste stali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, ovo ce za vas biti teska odluka. Jer,   time  sto toj osobi date jos jednu sansu vi rizikujete da vas ta osoba ponovo povredi. To je ono sto moramo reci. Odluka je na vama. Moze da vas odvede na put srece ali moze i da bude jos jedna velika  greska koja ce vas kasnije jako kostati. To je ono sto moramo reci.  Ako se ta osoba nije od srca promenila i  pokajala  se onda cete time sto cete joj dati jos jednu sansu patiti vie nego ikada do sada.

Takodje, vazno je reci da je moguce da cete morati da donesete neke  vazne odluke koje bi se mogle pokazati kao potpuno  pogresne kada je vasa buducnost u pitanju. To je jako vazno reci. Zato, nas savet je da dobro razmislite  o svemu i da ne donosite nagle odluke.   Dajte sebi priliku da se uverite u pravo stanje stvari. Da shvatite sta je prava istina ali i sta je za vas licno najbolje. Nekada moramo da zanemarimo  glas srca i uradimo onako kako nam nalaze razum. U danima koji dolaze  ce biti mnogo toga na sta u ovom   trenutku niste spremni. To ne znaci da vas cekaju teski dani i suze, to samo znaci da je bitno da se zapitate sta vam tacno treba…

Stranice: 1 2