Karma nikome ne ostaje duzna! Ovaj znak je svima pomogao i cinio dobro i sada ga ceka velika nagrada sudbine!

Karma nikome ne ostaje duzna! Ovaj znak je svima pomogao i cinio dobro i sada ga ceka velika nagrada sudbine!

2022-05-26 0 By Admin

VAGA

Pa i ako niste miljenik sudbine, vama je svejedno. Vi tacno znate sta hocete i vi se borite   za svoje zelje.Borite se tako protiv sudbine, i tako  pokazujete da zelite biti  jaci od sudbine. Zelite joj svojom dobrim delima i trudom svojim, da prkosite, dok vas ne pogleda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa je ljubav prema jednoj vagi i velika i prava. Vase je srce voli, i ne pitate sta ce da bude, i hoce li vam biti uzvraceno.Bice to da je bezuslovna ljubav koja vas nosi, i koja nema granica. Sledi vam veliko iznenadjenje, na vasu  srecu! Bice vam uzvraceno.

 

STRELAC

Vec zelita da vas posluzi sreca, a ona je tako varljiva u vasem slucju.Od vas se ocekuje da se ne predajete, i da ne budete  kukavica.Pokazite da ste voljni da tragate za njom, i da je smisao vaseg zivota da se  osvarite sa svojom rodnom dusom. Mislite da ste na dobrom putu.

 

JARAC

Ne znate sta je ono sto se srecom zove, a da nije srce koje voli jednu osobu. U liku te osobe, sve je vase, i sreca i nada, i svaka va zelja. Zato zelite da svi znaju njeno ime i da ste spremni ici i nakraj sveta sa njome.Necete  razmisljati ni trena.

 

VODOLIJA

Nagrada sudbine nije na vasoj adresi, ali je vreme da ne obracate paznju na to. Svakog svoja sreca ceka, i vreme ce doneti i vasu srecu.Vreme je da budete  ubedjeni da ce stici i da cinite sve za sebe, kako bi se osecali srecnijim.

 

RIBE

Niste od onih koji  cekaju, nego ste od onih koji su u akciji.Vasa sreca je  izvor vasih koraka i reka vasih zelja. Ako pokazete da je trazite i da cinite sve, jasno da morate naci razlog. Ne cekate da vam padne  sa neba, nego cete biti sami kovac svoje srece.

Stranice: 1 2