Ovi znaci sada jako pate zbog ljubavi,ali im sledi poruka od osobe koju vole!

Ovi znaci sada jako pate zbog ljubavi,ali im sledi poruka od osobe koju vole!

2022-05-26 0 By Admin

Svi smo mi pre ili kasnije doziveli da se nesrecno zaljubimo. I u tome nema nista lose. I naravno da nije lako,ali sve prodje, pre ili  kasnije…

 

   VODOLIJA

Jako vam je tesko. Osoba ste koja pati zbog ljubavi i ma koliko da vi pokusavali da se promenite i da krenete dalje, jednostavno ne moze. Ta osoba vam je u srcu. Ona je  neko kraj koga ste vi nasli svoju srecu i to je ono sto je izvesno. Sada vam je tesko jer mislite da vas ta osoba ne voli. Da ona prema vama nista ne oseca, ali niste u pravu. Ona je samo neko ko je jako ponosan.

No, nece moci jos dugo da bude takva, i to je ono sto je izvesno. Samo je pitanje dana kada ce pokusati da stupi u kontakt sa vama. Mozda to nece uraditi direktno,  vec preko nekih poznanika, ali ono sto je izvesno jeste da se nece lako pomiriti sa tim da vas nema u svojoj blizini…  Odnosno, shvatice da ne moze bez vas, bas kao sto vi ne mozete bez nje. A kada se to konacno desi, i kada ona ucini prvi korak, onda vi treba da uradite to isto. Ukratko receno, da nastavite  tamo gde je ona stala. Nemojte da proveravate njene emocije, niti da se igrate na bilo koji nacin. Vi ste osoba koja ume  da pati,a da o tome cuti, ali jasno je da niste srecni. I u skladu sa tim, kada se desi da ta osoba krene ka vama, radujte se… I ucinite vi isto to. Zaboravite na ponos i inat, i slusajte svoje srce, jer srce nikada ne gresi. Vase sada iskreno voli i iskreno je voljeno i to je ono sto je vazno. Sve ostalo moze da bude i prodje,  ljubav je ta koja ce promeniti zivot… I spasiti ceo svet.

Nastavak na sledecoj  strani…