Ponedeljak,30.maj: Saznaj kakvu poruku zvezde imaju za tvoj znak zodijaka!

Ponedeljak,30.maj: Saznaj kakvu poruku zvezde imaju za tvoj znak zodijaka!

2022-05-29 0 By Admin

Pred nama je pocetak jos jedne sedmice.  Istina je da mnogima nece biti lak.

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Moramo da kazemo da su velike sanse da je u pitanju jedan lav. On je neko ko je prosao mnogo toga  ali je cinjenica da u ovom  trenutku jedino hoce da bude sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste spremni za velike odluke,a mnogo se toga od vas ocekuje. Izvesno je da vam nije lako. Ali je jako vazno da imate na umu da  ce sve proci.   Nekada moramo da prodjemo kroz  pakao da bi smo dosli do raja. Vazno je reci da ce sve ruzno proci.

 

 BLIZANCI

Jedna  vaga sve vise misli o vama. Ovaj ponedeljak moze da bude prilika da se vi uverite  u to o kome je rec. Istina je da cete mnogo toga moci da promenite ako  joj date sansu. Iskrena je prema vama. Necete zazaliti ako joj date priliku.

 

 RAK

Prijace vam cinjenica da  jedna  osoba  iz vase proslosti i dalje ima jake emocije prema vama. Ali, to ne znaci da ste spremni da sa njom nastavite tamo gde ste stali. Sada  razmisljate drugacije i zreliji ste. Vise vas ne vodi slepo vase srce.

 

 LAV

Moramo da kazemo da ovaj ponedeljak nece biti sjajan  za vas. Ali, to ne znaci da  treba da pravite probleme tamo gde ih nema. Pomirite se sa tim da ne mozete da dobijete sve   sto zelite.  I da nekada moramo dici ruke cak i od onih koje volimo.

 

 DEVICA

Ljubav vam je na prvom  mestu i  to je lepo ali se cini da osoba za koju se borite nije ona prava. Vreme je da razmislite o tome. Mozda ce vam ovaj ponedeljak tesko pasti jer cete  upoznati  njeno lice koje vam se nimalo nece dopasti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2