Venera, boginja ljubavi, do 23.juna cuda stvara i donosi! Evo ko ce blistati od srece!

Venera, boginja ljubavi, do 23.juna cuda stvara i donosi! Evo ko ce blistati od srece!

2022-05-30 0 By Admin

Venera je boginja ljubavi.    Bice u znaku bika sve do 23. juna, a mi vam sada otkrivamo kome ce doneti posebnu dozu srece na polju emocija…

 

 SKORPIJA

Boginja ljubavi je na vasoj strani. Kako i ne bi bila  kada ste svasta prosli i preziveli od pocetka ove godine do  danas… Neretko ste bili razocarani i  u suzama, gubili veru  u ljubav. Vi cak i sada mislite da vam nije sudjeno da volite i  budete voljeni, no, polako. Niste u pravu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama ce prvi dani juna doneti susret o kome ste dugo mastali. Mozemo cak da kazemo da su sanse da cete pronaci svoju srodnu dusu u ovom periodu vece nego ikada. Ali, isto tako, nemojte misliti da ce to biti ljubav na prvi pogled. Vi bi ste to voleli, ali ovo ce biti drugaciji susret, i poseban po mnogo cemu. No, da krenemo ispocetka.

Prvi dani juna ce vama doneti niz promena. Ako ste zaposleni onda mozete da ocekujete da ce vasa srodna  dusa uci u vas  zivot upravo preko posla.   To nece biti osecaj leptirica u stomaku,ali cete biti zadivljeni nacinom na koji se ta osoba ponasa…  Njenim znanjem i vestinama.  A onda ce prosto doci do toga da  zajedno provodite sve vise vremena radeci,  ni ne shvativsi da ste se nepovratno zaljubili. Moze se reci da ce vama tokom juna krenuti na polju emocija, ali i na polju posla i da vam sledi jedan zaista lep  period.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2