Zadnji dan meseca maja! Ovaj  utorak ce nekome doneti fatalnu ljubav!

Zadnji dan meseca maja! Ovaj utorak ce nekome doneti fatalnu ljubav!

2022-05-30 0 By Admin

 Kraj meseca maja. Evo prilike da saznate kako ce vam se ovaj mesec zavrsiti…

 

 OVAN

Bitno je da kazemo da zadnji dan meseca maja vama nece doneti nista posebno. Cinjenica je da vi zelite mnogo toga ali se cini da imate ipak prevelika ocekivanja. To je greska.

Pocnite da razmisljate drugacije i bice vam jasno da neke stvari morate da prihvatite…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Zandji dan meseca maja moze da bude prilika da se uverite da neko do koga vam je stalo ne oseca isto prema vama. Naravno da ce vam ovo jako tesko pasti ali ono sto moramo da kazemo jeste da nemate drugu opciju osim da sve to sami prihvatite…

 

 BLIZANCI

Voljeni ste i nekome je do vas iskreno stalo. To je ono sto moramo da kazemo. Moguce je da ce ovo biti dan kada ce vam neko na delu dokazati  i pokazati svoju ljubav.

Ako postoji  neko koga volite,cuvajte tu osobu.

 

RAK

Zadnji dan meseca moze da donese ono sto ste dugo zeleli i cekali. Ako ste sada slobodni, imajte na umu da nema bas nimalo sumnje da cete danas sresti nekog ko bi mogao u vasem zivotu da probudi neke nove emocije… Nije nemoguce ni da se desi ljubav na prvi pogled.

 

 LAV

Sve dolazi, polako ali sigurno. To je ono sto moramo reci. Dugo ste cekali na pravu ljubav ali je samo pitanje  dana kada cete shvatiti da je ona zapravo svo vreme bila pred vasim ocima.

Morate da naucite da cuvate to sto imate i da vise slusate glas svog srca. To je vrlo vazno da kazemo.

 

 DEVICA

Jedna vaga vam je sve vise u srcu. To je ono sto moramo da kazemo.Sto vise vremena  prolazi to vam je jasnije da vam je ona potrebna za srecu.  Ono sto je bitno, ona prema vama oseca isto. Nema toga sto za vas ne bi uradila. To je vazno da imate na umu…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2