Ljubavni horoskop za cetvrtak,drugi jun: Vreme je za srecu!

Ljubavni horoskop za cetvrtak,drugi jun: Vreme je za srecu!

2022-06-01 0 By Admin

  Prvi cetvrtak u mesecu junu. Evo sta donosi i ko ce to biti iskreno srecan…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovo biti cetvrtak kada se nista posebno nece desiti u vasem zivotu. Naravno da to ne znaci da treba da dizete ruke od ljubavi i od emocija. Samo dajte sebi vremena da se neke kockice sloze.Doci ce osoba koja ce vas usreciti na pravi nacin kada to budete najmanje ocekivali. To je vazno.

 

 BIK

Konacno cete i vi moci da kazete da je sve doslo na svoje. Patili ste mnogo ali ono sto moramo reci jeste da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Bitno je da kazemo da ne treba da odustajete,  i da osoba kojoj ste dali svoje srce prema vama oseca isto. Zasluzila je da je iskreno volite.

 

 BLIZANCI

Ovaj cetvrtak ce biti dan kada treba da obavite jedan iskreni razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Vreme je da se sve sazna i da sami donesete odluku povodom toga sta je za vas najbolje. Ako je jedan rak u vasem srcu, cini se da treba da mu to i kazete. Cuda postoje, i cuda mogu da uslede u danu pred nama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Dan koji je pred nama ce biti prilika da pocnete ispocetka. Ako postoji neko do koga vam je stalo, vreme je da mu to i kazete. Cak i ako je rec i o nekoj bivsoj ljubavi. Imajte na umu da nema nista lose cak ni preko ponosa preci ako cemo pri tome dobiti novu sansu za srecu. To je ono sto moramo da naglasimo.

 

LAV

Vazno je da naglasimo da su pred vama dani tokom kojih ce na polju emocija sve doci na svoje. Vi ste znak koji je toliko patio da se cini da u ovom trenutku ni sami ne znate sta je najbolje za vas. Ali, vazno je da znate da onda kada slusate svoje srce sve moze biti bas kako treba. Nemojte se dvoumiti kada su emocije u pitanju.

 

 DEVICA

Konacno dolaze dani za radost, i konacno ce sve doci na svoje. Ako vas sada jedan rak vuce ka sebi, znajte da ne bi ste napravili gresku ako bi ste mu dali priliku. Ujedno, ako ste sami, nema razloga da ne pokusate. Ne gubite nista, a mozete  mnogo dobiti, i to je vrlo vazno da naglasimo.  Ovaj cetvrtak moze biti dan za  lepe vesti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2