Ljubavni horoskop za cetvrtak,drugi jun: Vreme je za srecu!

Ljubavni horoskop za cetvrtak,drugi jun: Vreme je za srecu!

2022-06-01 0 By Admin

 VAGA

Jako ste ljubomorni i to nije za pohvalu. Ali, jace je od vas. Nekoga volite svim srcem i sada svim svojim bicem  zelite da to uspe. Ono o cemu morate da vodite racuna  je  to da vas partner bas i nema jos mnogo strpljenja. Na kraju ce otici od vas samo jer mu ne verujete, a ne jer ga bilo ko drugi zanima jer ste mu samo vi u srcu.

 

SKORPIJA

Danas je dan od koga mnogo ocekujete. Moguce je da ce ovo biti prilika da  se uverite u to da ste voljeni. Samo, nemojte dici ruke od onog sto zelite. Treba da znate da je jednom raku iskreno stalo do vas i  da necete pogresiti ako mu date sansu da vam dokaze sta je ono sto zeli sa vama. To vrlo lako moze biti prava  ljubav.

 

 STRELAC

Konacno cete i vi biti jako srecni i to je ono sto moramo reci. Ovo ce biti dan kada ce cuda biti moguca i kada cete shvatiti  da je vazno nekada preci cak i preko ponosa. Ali, ono sto je vazno, ne smete dici ruke od osobe do koje vam je stalo. Ako su emocije naglasene, ovo bi mogao da bude dan kada su cak i cuda moguca…

 

 JARAC

Ovo ce biti dan kada cete shvatiti da proslost  treba da ostane tamo gde jeste. Vi mozete ocekivati poziv od bivse ljubavi. Ali,ono sto je vazno da kazemo jeste da je greska ako budete gledali  unazad. Tamo se nista nije promenilo i nemojte sebi kvariti buducnost vec gledajte napred i krenite korak dalje,a ne unazad.

 

 VODOLIJA

Vasa voljena osoba sumnja da nesto krijete od nje. Vi u dubini svoje duse znate da je ona u pravu. Vreme je da se zapitate da li  je vreme za jedan dug, ozbiljan razgovor. Ako vise ne osecate isto onda krenite dalje,samo nemojte davati lazne nade vec cuvajte to sto imate jer od toga mnogo zavisi.

 

 RIBE

Ljubav moze da promeni svet. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze dani kada ce cuda biti moguca kada ste vi u pitanju. Samo, vi morate da ostanete to sto jeste. Ako  neko zeli da vas menja, razmislite da li je ta osoba vredna toga. Da li je to ono pravo? Ljubav jeste kompromis, pa uradite i dajte onoliko koliko dobijete.

Stranice: 1 2