Ljubavni horoskop za petak,3. jun: Pomirenje sa bivsim u najavi!

Ljubavni horoskop za petak,3. jun: Pomirenje sa bivsim u najavi!

2022-06-02 0 By Admin

Dosli smo do petka. Evo sta vas tokom ovog dana ceka na polju emocija!

 

 OVAN

Ovaj petak vama nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo reci. Velika vam je greska sto u ovom  trenutku ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Ako vam je  jedan rak u mislima imajte na umu da bi ste trebali to da mu kazete.

 

BIK

Ovo ce biti period kada je sve moguce i  kada cete konacno shvatiti da je jedan lav iskren prema vama. On vas  voli toliko da nema nimalo sumnje da bi ste kraj njega mogli da ostvarite svoje snove. Mislite o tome. Ljubav je sada  u najavi i cuda su moguca onome ko u njih veruje. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Jako je bitno da znate da je jednom raku stalo do vas i da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je zasluzio da mu vratite istom merom. Vrlo je vazno da ne pravite velike planove i da imate na umu da morate i dati onoliko koliko dobijete  jer od toga mnogo zavisi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ovo ce biti dan kada cete na najlepsi nacin shvatiti da vas voli jedna vaga. Ako joj date priliku moguce je da cete kraj nje ostvariti svoje snove i dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Ovaj petak moze da bude novi pocetak kada ste vas dvoje u pitanju. Mislite o tome.

 

 LAV

Sve ce biti u redu. To je ono sto moramo da kazemo. Velika vam je greska sto sumnjate u jednu devicu jer je ona prema vama iskrena. Neka ovaj dan bude prilika za jedan dug i ozbiljan razgovor jer od toga zavisi mnogo toga. Cuda se mogu desiti brze nego sto mislite.

 

 DEVICA

Konacno se i vama smesi sansa za srecu. Vi ste neko ko nikada nece dici ruke od osobe koju voli i sada ce vam se konacno isplatiti sav taj trud kada je ljubav u pitanju. Mozemo reci da je vreme da se fokusirate na svoje zelje i uzivate u svemu sto dolazi jer od toga mnogo   zavisi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2