Finansijski horoskop za subotu: Danas ce nekome biti vracen dug!

Finansijski horoskop za subotu: Danas ce nekome biti vracen dug!

2022-06-03 0 By Admin

  Vikend je pred nama,ali mnogi zodijaci ce  ga provesti radno. Evo sta vas ceka tokom ovog dana na polju finansija…

 

  OVAN

Finansije za ovu subotu ce biti  u redu. Nista se posebno nece desiti, i nije bas da cete imati novca onoliko koliko zelite ali ono sto moramo reci jeste da cete imati dovoljno za svoje  osnovne potrebe. Ono  na sta moramo da vas upozorimo jeste da ne bi ste trebali nikome da pozajmljujete novac.

 

 BIK

Za ovu subotu, za vas imamo poruku da je vreme da razmislite o svojoj finansijskoj buducnosti.Sada ste u krizi kada je novac u pitanju i trebalo bi da razmislite o tome sta mozete uraditi kako bi se to promenilo. Vazno je reci da je sve moguce kada  ste vi u pitanju.

 

 BLIZANCI

Ako vam neko duguje novac, onda ovu subotu  treba da cekate sa nestrpljenjem jer ce vam te pare konacno biti vracene. Moze se reci da ce to da se desi u pravo vreme buduci da stanje u vasem novcaniku sada uopste nije za pohvalu ali sve ce proci i vi to dobro znate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  RAK

Vi cete biti u prilici da vas neko nagradi za vas rad i trud. Jedan ste od retkih znakova koji nikada ne dize  ruke od onog sto zeli, pa u skladu sa tim nije ni cudo sto vam sada novca nece faliti.

Moramo reci da je vrlo vazno da imate na umu da  ovu subotu ne bi ste smeli da  planirate za neke nove poslove.

 

 LAV

Vi vredno radite ali se rezultati tog rada prosto ne vide. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali vi ste sami krivi za to. Ukratko receno,morate vise da vodite racuna o svojim finansijama. Cini se da u ovom  trenutku bas i ne umete i ne znate  na koju cete stranu… I to vam je greska.

 

 DEVICA

Poruka za vas za ovu subotu jeste da  cuvate to sto imate. Neovisno od toga koliko novca imate u ovom trenutku znajte da sada nikako nije vreme za trosenje.  Kupite samo osnovno, u narednih nekoliko dana aspekti za novac bas i nisu onakvi kakvi bi ste zeleli.  No, dolaze bolji dani samo sto je potrebno da ih  sacekate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2