Sledi drugi vikend u junu:Evo kom znaku ce biti najlepsi,a kome najtezi!

Sledi drugi vikend u junu:Evo kom znaku ce biti najlepsi,a kome najtezi!

2022-06-10 0 By Admin

 BIK

Vazno je da kazemo da drugi vikend u mesecu junu nista  dobro nece doneti, nazalost, kada ste vi u pitanju. Osoba do koje vam je jako stalo, kojoj jako verujete i koju iskreno volite jednostavno ce  da vam pokaze svoje drugo lice. Vi cete jako patiti zbog toga. Necete znati kako da se ponasate, necete moci da verujete da se vama to desava. Nemojte da krivite sebe, niti da se pitate zasto je sve tako kako jeste. Nije do vas.

Nece vam biti lako, osecacete se razocarano i prazno,ali imajte na umu da ce ta osoba kasnije iskreno da se pokaje. I ako odlucite da  joj vremenom oprostite i da joj date jos jednu sansu, znajte da to moze biti pametna odluka. No, cinjenica je da ce vam trebati mnogo vremena da vratite to izgubljeno poverenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da dodamo da zbog te emotivne boli koju cete doziveti vi vrlo verovatno necete imati volje ni za sta drugo, pa su na radnom mestu moguce greske. Jer, iako je vikend, vas cekaju obaveze, pa bi bilo pametno da pokusate da razdvojite privatno od poslovnog.  Znajte da posle svake kise dodje Sunce, i da ce tako biti  i u vasem slucaju. Shvatite sve to kao zivotnu lekciju, da svaki naredni put pazite kome verujete, jer, vi ste dobar covek koji nikoga ne bi povredio, ali nisu svi kao vi…

 

 

Stranice: 1 2