Ljubav za nedelju: Ovaj 12.jun bi mogao doneti susret sa osobom iz proslosti…

Ljubav za nedelju: Ovaj 12.jun bi mogao doneti susret sa osobom iz proslosti…

2022-06-11 0 By Admin

   Dosli smo do kraja jos jedne radne sedmice, evo sta ce vam ova nedelja doneti.

 

 OVAN

Ljubav za ovaj dan nije nesto sa cim cete moci da se pohvalite. Vece su sanse da cete  doziveti nesto sto ce vas rastuziti nego da ce vam krenuti na bolje. No, od pocetka sledece sedmice ce biti bolje i moze mnogo toga da dodje na svoje. Imajte to na umu. Cuda postoje onome ko u njih veruje, a svima nekada naidju teski dani…

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vasa ljubav moze da procveta danas. I da je samo vazno da slusate svoje srce, i da ne dozvolite da se bilo ko mesa u vas zivot. Ako postoji neko do koga vam je stalo, trebalo bi tu osobu da cenite, jer je osecaj obostran. Zanemarite tudja misljenja, vi  nikoga ne ugrozavate, i nemojte da dozvolite da vam bilo ko kvari srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Bitno je da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i neko  ko je iskren u svojoj nameri da vas osvoji i usreci. Vi u dubini duse znate o kome je rec,ali je cinjenica da prema toj osobi ne osecate isto i onda na neki nacin pokusavate da na sve to zaboravite. No, danas je dan kada morate reci istinu. Niste ni svesni da toj osobi na neki nacin dajete laznu nadu.

 

 RAK

Ovaj dan ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Jer, ljubav je emocija koja vas vodi kroz zivot, a danas ce doci do susreta sa osobom iz proslosti. Nece vam biti nimalo lako, neke stare emocije ce se vratiti… Nemojte da dozvolite da vam ponos kroji  sudbinu,  vreme je da se dese neke lepe stvari.

  LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da vas jedan lav iskreno voli. Nema nimalo sumnje da bi vas dvoje mogli zajedno da postignete mnogo toga. Ako ste sada slobodni trebalo bi da razmislite o tome da mu ipak date sansu. Ne kazemo da treba da zapocnete vezu… Samo da mu dozvolite da vam bude u blizini, to ce za pocetak biti vise nego dovoljno.

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da postoji sansa da jednom raku date jos jednu sansu. To znaci da bi ste osobi iz proslosti ipak mogli da oprostite. Istina je da vi vec neko vreme mislite o tome,a danas ce mozda doci do toga da vam on dokaze na delu da se kaje sto nije cuvao srecu koju je  kraj vas imao. Ova nedelja moze da bude dan za promene. Mislite o tome,nekada se isplati  cak i rizikovati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2