Ljubav za ponedeljak,13.jun: Nova sedmica,nova sansa za srecu!

Ljubav za ponedeljak,13.jun: Nova sedmica,nova sansa za srecu!

2022-06-12 0 By Admin

 Dragi nasi,pred nama je pocetak jos jedne nove sedmice. Evo prilike da saznate sta vas to danas ceka.

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama vi treba da iskoristite da razmislite sta je ono sto tacno zelite. Sta je zapravo ono sto vam treba za srecu. Moramo da kazemo da je cinjenica da je jednom raku stalo do vas,ali vi u ovom trenutku ne znate da li sa njim zelite nestzo vise od prijateljstva.  Odlucite se, nemojte davati laznu nadu.

 

 BIK

Imajte na umu da se u zivotu sve vrati, pre ili kasnije. Zato vi morate dobro da razmislite o tome sta vam tacno treba i da prestanete jednu dragu osobu da drzite u zabludi. Vi dobro znate o cemu je rec. Znate da neko prema vama gaji posebne  emocije,ali je cinjenica da u ovom trenutku ni sami niste svesni  hocete od svog zivota. Pazite sta radite.

 

BLIZANCI

Vi  danas necete imati  vremena za emocije. Znak ste koji ume i zna da se bori za svoje snove,ali ono sto je cinjenica, sada vam je karijera na  prvom mestu. U to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas ali da je spreman da saceka da vi budete spremni za ljubav i za to da mu date jos jednu  sansu.

 

 RAK

Ovo  ce biti ponedeljak kada cete zeleti samo mir i samocu. Ovo se odnosi i na rakove koji su u vezi, jer  ce prosto  zvezde biti u takvom polozaju da cete se osecati kao da vas niko ne razume. To je u redu,svima naidje takav period u zivotu. Gledajte da ugodite sebi, svakako da imate prava na to. Bice vremena za sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ovaj ponedeljak moze da bude sansa za novu ljubav. Pocela je nova sedmica, sada je mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vam je iskreno stalo do jedne vage. Skoro da nema toga sto ne bi ste uradili za nju. Pokazite joj delima, ona je neko kome reci ne igraju vaznu ulogu.

 

 DEVICA

Ljubomora vam je veliki problem. Tako ce biti i danas,ali istina je da za to nema razloga jer ste vi iskreno voljeni.  Trebalo bi vise vremena da posvetite sebi i da vise  vremena  provedete sami sa sobom kako bi ste shvatili da zaista nema razloga da sumnjate u svoju voljenu osobu. Mislite o tome.  Vrlo je vazno da  naucite da cenite ono sto imate i da u sreci uzivate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2