Ljubav za nedelju: Ovaj 12.jun bi mogao doneti susret sa osobom iz proslosti…

Ljubav za nedelju: Ovaj 12.jun bi mogao doneti susret sa osobom iz proslosti…

2022-06-11 0 By Admin

 

VAGA

Ljubav je vase drugo ime ovih dana. Vi ste znak koji je “sveze” zaljubljen, i u to nema nimalo sumnje. Danas vas ceka jedno lepo iznenadjenje jer cete shvatiti da je toj osobi stalo cak i vise nego vama. Sada je idealno vreme da se posvetite emocijama. Nije vazno sta je bilo, cak ni to sto ste silno patili. Danas je dan kada sve moze da se promeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Bitno je da kazemo da kada je ova nedelja u pitanju nece biti velikih promena kada ste vi u pitanju. Mnogo toga zelite, ali ono sto moramo da kazemo jeste da sada nije pravo vreme za emocije. Imate problema na polju karijere, i sada zaista treba da date sve od sebe kako bi ste sve to resili. A za emocije ce biti vremena, vi previse vredite da bi ste ostali sami…

 

 STRELAC

Morate da shvatite da novac i uspeh ne mogu da vam zamene ljubav. Jer, vi toliko radite da na neki nacin cak i lazete sebe da vam je jedino vazno da dodjete do svog cilja kada je u pitanju posao. Vreme je za promenu. Neka ova nedelja bude vreme da o svemu dobro razmislite.  Da se prosto fokusirate na sebe i na one osecaje u vasem srcu.

 

 JARAC

Dobro razmislite o tome sta je ono sto zelite. Ili bolje da kazemo, ko je osoba  koju volite, i na koju stranu zelite da krenete. Moguce je da ste sada u dilemi da li da prastate nekome iz proslosti ili da ipak idete ka nekim novim ljudima… Samo vi znate odgovor na to pitanje, ali prestanite da okolisate, jer se cini da nekome dajete laznu nadu. Jedna osoba mora da zna na cemu je sa vama…

 

VODOLIJA

Ljubav nece biti  ono o cemu cete mnogo misliti kada je ova nedelja u pitanju. To je zato sto u ovom trenutku vi jedino zelite da resite probleme koje imate na polju karijere. Novac vam je sada slaba tacka, i sve cinite da resite ono sto se resiti da.

Ako ste sada u vezi,imajte na umu da mozete da ocekujete  podrsku vase voljene osobe u svemu sto radite.

 

RIBE

Vama emocija nece faliti. To je ono sto moramo da kazemo. Ljubav ce vam dati snagu da resite svoje probleme, jer imate nekoga ko vam na delu dokazuje i pokazuje svoju ljubav.

Naucite da je zivot igra, i da svakome od nas nekada dodeli lose dane, ali sve bude i prodje. Cuvajte ono sto imate, jer imate blago.

Stranice: 1 2