Utorak koji je pred nama donosi  divnu vest – evo koga ce pozvati bivsa ljubav!

Utorak koji je pred nama donosi divnu vest – evo koga ce pozvati bivsa ljubav!

2022-06-13 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vazno da imate na umu jeste da ce ovaj utorak biti prilika za novu ljubav. Ako postoji neko prema kome osecate jake emocije znajte da je moguce da vam ta osoba bas danas izjavi ljubav. Bicete lepo raspolozeni i u to nema nimalo sumnje.

 SKORPIJA

Ono sto morate da znate jeste da vas voli neko iz proslosti. Ta osoba je shvatila koliko vi vredite i nema nimalo sumnje da je odlucna u tome da vas vrati u svoj  zivot. Ali konacna odluka je na vama, i dobro razmislite o tome sta radite.

 STRELAC

Vazno je da imate na umu da  je potrebno  pristati na kompromis. Vi sada od voljene osobe ocekujete previse dok nista ne radite kako bi ste vi nju usrecili.

Ako zelite da  budete srecni onda morate da shvatite da ne moze sve kako vi hocete i da ne moze sve po vasem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ono sto  treba da znate jeste da ste voljeni. Imate nekog ko je spreman da vam na delu dokaze snagu svoje ljubavi. Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da je sve  doslo na svoje.

Ovaj dan moze biti prilika za jedno pomirenje ali i za novu ljubav.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ste neko ko je spreman da se bori za ljubav. VI ste neko ko ne krije svoje emocije i prosto cak i kada ste nesrecno zaljubljeni, vi to ne krijete. Ovaj utorak bi mogao biti dan za  susret koji sve menja iz korena.

 RIBE

Drage ribe, vi cete biti ljubavni srecnik ovog dana. Nema nimalo sumnje da ce vam poci za rukom da dobijete sve sto zelite kada su emocije u pitanju. Ako patite za osobom iz proslosti, znajte da nema sumnje da ce vam se ona javiti…

Stranice: 1 2