Ljubav za petak! Ako jedan znak zaboravi na ponos bice srecan!

Ljubav za petak! Ako jedan znak zaboravi na ponos bice srecan!

2022-06-16 0 By Admin

 VAGA

Vasa voljena osoba je iskrena. U to nema nimalo sumnje. Medju vama itekako sve moze da krene na bolje ukoliko vi odlucite da slusate svoje srce. Jedna vaga je spremna na sve ne bi  li vam svoju ljubav na delu dokazala i pokazala. Dajte joj priliku i necete zazaliti. Ako ste u vezi ovaj dan donosi iznenadjenja.

 

 SKORPIJA

Vama je ponos naglasen i dobro je sto je tako. Jedna osoba do koje vam je jako stalo vas je povredila i vama sada nije nimalo lako da joj date sansu. Spremni ste zapravo da se borite za to da vam ona dokaze promenu,ako se iskreno promenila. Makar to znacilo da cete ostati sami, spremni ste i na to.

 

 STRELAC

Vama ovaj petak nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo reci. Vazno je da naglasimo da nema sumnje da ce doci do toga da se neke vase zelje konacno ostvare,ali danas nije  pravo vreme za to. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da je  za vas sada najbolje da ne odustajete od emocija. Cekajte bolje dane.

 

 JARAC

Emocije su vam naglasene. Sada vam je tesko ako ste sami  jer su svi oko vas na izgled srecni. Namerno kazemo ovo na izgled, jer   mnogi  umeju da glume da su srecni. Mislite o tome. Nekada je bolje biti sam nego kraj ljudi koji ne znaju da cene nase emocije i nasu ljubav. Sve dodje u pravo vreme onome ko zna da ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ovo moze da bude dan za promene. Dan kada ce vama konacno biti jasno da vas jedan rak iskreno voli i da je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao. No, bitno  je da kazemo  da treba da vi njemu dokazete da cenite sve sto cini za vas. On je jedna posebna osoba koja zasluzuje da ga volite i postujete.

 

 RIBE

Ponos vase voljene osobe vam jako smeta. Ona je neko ko se vodi razumom,a vi ste navikli da u svemu slepo slusate svoje srce. Ako zelite da vasa romansa uspe,morate oboje da  radite na tome i da nadjete kompromis.

Niste u pravu ni vi ni ona. To je vazno da shvatite.

Stranice: 1 2