Ljubav  za cetvrtak,16.jun:Srce kaze jedno,razum drugo!

Ljubav za cetvrtak,16.jun:Srce kaze jedno,razum drugo!

2022-06-15 0 By Admin

 Moramo biti iskreni i reci da mnogima ovaj cetvrtak bas i nece biti dan za primer…

 

 OVAN

Cetvrtak koji je pred nama je zapravo prilika da se neko od vas uveri u to da je iskreno voljen. Dakle ovo moze da bude sansa za pocetak jedne nove veze.  No,mnogo toga zavisi od vas,  buduci da cete vi biti osoba koja ce doneti odluku da li je spremna za  novu romansu. No, nema sumnje da je druga osoba iskrena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BIK

Kada je ovaj dan u pitanju,vi morate da se odlucite. U ovom trenutku  ni sami ne znate da li da slusate svoje srce,ili svoj razum. Odluka mora biti doneta,jer nesvesno dajete laznu nadu nekome do koga vam je stalo. Velika vam je greska sto se tako ponasate, i sto ne znate da cuvate srecu koja vam je sada na dohvat ruke.

 

 BLIZANCI

Moramo da naglasimo da vama ovaj dan nece doneti nista posebno. Ali, jako je vazno da kazemo da postoji sansa da se uverite u to da je jednom raku stalo do vas. Da vam konacno bude jasno da je on iskren prema vama. Od vas zavisi koliko cete srece imati, i sta ce vam doneti  naredni period, ali znajte da je mnogo toga na vama.

 

RAK

Ovaj cetvrtak moze da bude sansa za srecu kada ste vi u pitanju. Ali,  nemojte zaboraviti da samo od vas zavisi hoce li tako i biti. Postoji neko ko je spreman da se za vas bori  ali  vama je veliki problem vasa proslost. Nikako da  krenete dalje,a sve dok gledate unazad znajte da se nista nece promeniti…

LAV

Vazno je da naglasimo da je jednom raku stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao. No, ono sto je bitno da kazemo jeste da on zeli da vi njemu posvetite paznje koliko on posvecuje vama. Samo u tom slucaju mozete da ostvarite svoje snove i da kazete da je ljubav dobila smisao.  Ovo nije vreme za cekanje.

 

 DEVICA

Moramo biti iskreni prema vama i reci da je cinjenica da ste pogresili sto niste cuvali jednu osobu iz vase proslosti. Vi ne mozete da je zaboravite. Previse vam je stalo, to je ljubav koja nema rok trajanja, ali  sada vas kajanje drzi jer bi ste sve dali da mozete vratiti osobu u svoj zivot. Mislite o tome  da li je pametno da joj direktno  i u lice sve kazete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2