Ljubav  za nedelju,19.jun:Vreme je za izvinjenje i oprostaj!

Ljubav za nedelju,19.jun:Vreme je za izvinjenje i oprostaj!

2022-06-18 0 By Admin

Dosli smo do kraja jos jedne sedmice. Jednom znaku ce zaista doneti nesto posebno ova nedelja.

 

 OVAN

Vazno je da kazemo da ce vama ljubav danas biti na prvom mestu. Vi vise od svega zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Moguce je da ce danas doci do jednog susreta koji bi mogao u vama da probudi neke do sada nepoznate emocije. Mislite o tome  i fokusirajte se na  svoje zelje.

 

 BIK

Sada nista nije onako kako bi ste zeleli ali to nikako ne znaci da ce tako i ostati. U ovom  trenutku vam je najvaznije da kraj sebe imate jednog lava. Ali, ono sto vi ne znate jeste da je on pogresan za vas i da svakako da treba da krenete dalje.Samo gubite vreme cekajuci da se on promeni.

 

 BLIZANCI

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. U redu, vi jako volite, ali ono sto moramo reci jeste da se za ljubav vredi boriti. Gresite sto pravite ljubomorne scene na svakom koraku, tu nema srece i to nikada ne moze biti dobar potez.

 

 RAK

Odlicno se osecate i tako ce i ostati u prvom delu naredne sedmice. No, nece doci do promena na polju ljubavi koje vi sada zelite. Imajte na umu da je za vas najbolje da sve ostane bas takvo kakvo jeste. Ukratko receno, uzivajte u onom sto vec imate i znajte da sve dodje u pravo vreme onom ko zna da ceka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Dobro se osecate. Jedan lav je uz vas i skoro da vam je jasno da je to ono pravo. Toliko ste zbog njega uradili da nije ni cudo sto je konacno shvatio koliko vi vredite. Kada je ljubav u pitanju za ovu nedelju, znajte da moze da dodje do novog emotivnog pocetka ako je to ono sto zelite. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Odlicno  se osecate. Volite jednog raka i jasno vam je da je on iskren kada ste vi u pitanju. Posle niza razocarenja i suza konacno je vas zivot dobio jedan novi smisao, i vi ste napokon nasli srecu. Razmislite o tome sta je  najbolje za vas jer od toga mnogo zavisi.  Uzivajte u danima pred nama.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2