Mlad mesec u Raku 29.juna: Ovo ce biti dan najvecih iznenadjenja!

Mlad mesec u Raku 29.juna: Ovo ce biti dan najvecih iznenadjenja!

2022-06-26 0 By Admin

Mlad mesec u znaku raka ce biti 29.juna. Ovo ce biti pojava koja moze da znacajno utice na nase zivote…

 

 OVAN

Mlad mesec u raku vama nece doneti ono sto zelite. Mozemo cak da kazemo da vas cekaju neka teska saznanja,ali prosto,jedino vam ostaje da se pomirite sa  svim tim. Ne mozete nista da promenite. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas,ali da nije spreman da vam to jos uvek kaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ovo ce biti dani velikih promena u vasem zivotu. Cinjenica je da sada ni vi sami ne znate sta je ono sta vam tacno treba za srecu. Mnogo mislite na jednu vodoliju,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da jos uvek nije pravo vreme za ljubav. Sto se tice karijere, to je vise nego moguce da ce uslediti ostvarenje ciljeva.

 

 BLIZANCI

Mlad mesec u znaku raka vama donosi velike dileme. Vas zivot ce mozda iz korena da se promeni,a vi cete morati da se  zapitate sta je ono sto tacno zelite. Ono sto moramo da dodamo jeste da je vrlo vazno da znate da je bitno  da sami odlucite da li da slusate svoje srce ili svoj razum jer od toga mnogo zavisi.

 

RAK

Konacno cete  shvatiti da se isplati biti dobar covek. To je ono sto moramo reci na samom pocetku.Vi ste onaj znak koji je uvek cinio sve za ljubav i za srecu onih do kojih vam je stalo. Bitno je da naglasimo da je samo pitanje dana kada ce doci do toga da se ostvari vasa najveca zelja i da dobijete bas ono sto najvise zelite.

 

 LAV

Konacno, nastupa sjajan period za vas. Period kada ce cuda biti moguca i kada ce sve da dodje na svoje. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da znate da vas voli jedna vaga. Ako joj date sansu nema sumnje da bi ste kraj nje mogli da ostvarite svoje snove i da se zapitate sta je ono sto tacno zelite.

 

 DEVICA

Ovo je sjajan period za vas. Period kada su cuda moguca i kada ce mnogo toga doci na svoje. Mlad mesec u znaku raka vama donosi ostvarenje vasih velikih zelja. Samo nemojte odustajati i budite ono sto jeste. Jedan lav vam je u mislima i moguc je novi emotivni pocetak sa njim, ako je to ono sto vase romanticno srce hoce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2