Mlad mesec u Raku 29.juna: Ovo ce biti dan najvecih iznenadjenja!

Mlad mesec u Raku 29.juna: Ovo ce biti dan najvecih iznenadjenja!

2022-06-26 0 By Admin

VAGA

Mlad mesec u znaku raka ce biti period kada ce doci do ostvarenja vase najvece zelje. Ako jos uvek niste pronasli svoju srodnu dusu, znajte da ce u prvoj polovini meseca jula i to da se desi. Vrlo je vazno da naglasimo da ne sme ponos da vam bude naglasen i da se vodite onim sto kaze vase srce,jer samo od toga zavisi koliko cete srece imati u danima pred nama…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sledi period promena i period kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Ali, isto tako, i period kada ce doci do toga da shvatite da je vreme da krenete dalje. Da neki ljudi ne znaju da vas cene i da je krajnje vreme da ih zaboravite. Cekaju vas dani kada ce vase odluke biti velike i znacajne ali isto tako, i kada ce vam biti jasno sta je za vas najbolje.

 

STRELAC

Ovo  moze da bude period kada je sve sto zelite moguce ali i kada je moguce i da vam srce bude slomljeno. Moramo da kazemo da je vazno da budete pazljivi. Pazite kome sta obecavate, i nemojte ocekivati previse jer to moze da vas skupo kosta. Ostanite ono sto jeste, i znajte da slede dani kada je sve moguce. Od srece do razocarenja je tanka granica.

 

 JARAC

Odlicno se osecate. Jedan rak je spreman na sve ne bi li vas usrecio i vi beskrajno uzivate u tome. Konacno imate nekog ko vas voli onako kako ste oduvek i zeleli da budete voljeni.

Bitno je da kazemo da mlad mesec u znaku raka moze doneti osecaj samoce,  i moze vam delovati da vas niko ne voli i ne razume,ali nije onako kako vam se cini…

 

 VODOLIJA

Mlad mesec u znaku raka moze biti jedan od onih fenomena koje dovode do osecaja praznine. Moze se desiti da vam se ucini da se ceo svet urotio protiv vas,ali niste u pravu.Stalo vam je do jedne druge vodolije,ali bitno je da kazemo da treba da sacekate jos neko vreme pre nego joj odate svoje  tajne i priznate joj koliko vam je stalo…  Nije pravo vreme jos uvek.

 

 RIBE

Konacno, moci cete da kazete da su zvezde na vasoj strani.   Noc kada ce mlad mesec biti u znaku raka ce doneti ostvarenje svih vasih zelja. Cinjenica je da ste dugo cekali i da vam u  zivotu nije bilo lako,ali konacno sve dolazi na svoje. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da slusate glas svog srca!

Stranice: 1 2