Ljubavni utorak: Nekome se ovog 28.juna ostvaruje zelja!

Ljubavni utorak: Nekome se ovog 28.juna ostvaruje zelja!

2022-06-27 0 By Admin

Dragi nasi,evo sta vas ocekuje ovog utorka. Cuda su moguca, to moramo da naglasimo.

 

 OVAN

Bitno je da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da nema toga sto  za vas ne bi uradio i da nema razloga da mu ne date sansu.  Iskren je prema vama  i ono sto moramo reci jeste da je vazno da uzivate u sreci koja je sada na korak od vas. Mislite o tome.

 

 BIK

Ovo ce biti dani kada ce mnogo toga da se promeni. Ali kada je u pitanju ovaj utorak, vazno je da shvatite da cuda nece uslediti. Veliki vam je problem vas ponos.   Stalo vam je do nekoga ali niste spremni da predjete preko  ponosa, i samim tim  su sanse da budete srecni manje.

 

 BLIZANCI

Konacno cete shvatiti da je vreme da jednom raku okrenete ledja. On nije iskren prema vama,mnogo ste uradili za tu ljubav ali se prosto nikada nije isplatilo. Dozvolite sebi da zivite onako kako vi zelite a ne kako vam drugi kazu da treba… To je vrlo vazno.

 

 RAK

Ovo ce biti dani kada ce sve u vasem zivotu biti moguce. To je vazno da znate, i imajte na umu da ovaj utorak moze da bude dan kada ce neki pripadnici vaseg znaka shvatiti da postoji neko ko ih iskreno voli. Cuvajte tu osobu. Zivot je samo jedan…  Vreme je za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Utorak koji je pred nama bi mogao da promeni mnogo u vasem zivotu. Jako je bitno da kazemo da vam je stalo do jedne vodolije,ali da je moguce da cete shvatiti da ona vase ljubavi nije vredna.

Razmislite o svemu i znacete i sami sta je za vas najbolje u ovom trenutku.

 

DEVICA

Konacno su cuda moguca. Moguce je da se neko iz vase proslosti vrati u vas zivot. To je ono sto moramo da kazemo. No, ono sto je vazno da kazemo jeste da morate oboje da se menjate ako  hocete da vasa ljubavna romansa uspe. Zapitajte se gde ste pogresili prvi put.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2