Oprostaj, suze, daljina i kraj: Ovim znacima dolaze teski dani!

Oprostaj, suze, daljina i kraj: Ovim znacima dolaze teski dani!

2023-07-07 0 By Admin

 Nekada ne znamo da cenimo ono sto imamo. Sve dok to ne izgubimo.

 

   BLIZANCI

Vama sledi oprostaj. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali cini se da dolaze dani kada ce iz vaseg  zivota otici neko do koga vam je jako stalo.  Ne mozete to da sprecite, i znajte da nije do vas. Nemojte ovo tragicno da shvatate. Prosto, time sto ta osoba  odlazi od vas,  znajte da se vas kontakt ne zavrsava. To je ono sto moramo da naglasimo. Imajte na umu da je moguce da ce emocija  medju vama biti jos jaca  jer ono sto je pravo ne moze vreme da unisti. To je jako vazno da naglasimo. Dalje, jako je bitno da kazemo da ce neki pripadnici vaseg  znaka raskinuti sa voljenom osobom. Nece vam biti nimalo lako, u to nema sumnje  ali neka vam bude jasno da je bolje da se prekine ono sto nije iskreno, i ono sto nije pravo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bice suza. Bice osecaja da se ceo svet urotio protiv vas. Bice bola. Ne kazemo da nece. Ali, znajte da posle svake teske situacije i posle svakog rastanka, dolazi nesto novo.  Svaki je kraj jedan novi pocetak, to je ono sto moramo da naglasimo. Tako ce biti i u vasem slucaju.

Takodje, moguce je da cete vi biti ta osoba koja odlazi od dragih  ljudi. Mozda to bude neka nova poslovna ponuda, prelazak u drugi grad, nova sansa za uspeh. Ovo ce biti nova sansa da nadjete srecu, ali ce ujedno biti i tesko jer mozda  budete morali od starta da se borite sami. Da negde krenete od nule,dalkeo od onih koje najvise volite…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2