Ljubav za subotu: Dan kada ce jedna tajna ljubav da pobedi prepreke!

Ljubav za subotu: Dan kada ce jedna tajna ljubav da pobedi prepreke!

2022-07-01 0 By Admin

 Vreme je za jos jedan ljubavni horoskop za dan koji je pred nama.

 

 OVAN

Ljubav ce vam danas biti na prvom mestu. To je zato sto ste sveze zaljubljeni, nedavno ste upoznali nekog ko je  probudio leptirice u vasem bicu. Dugo vam nije bilo tako iskreno stalo, i sada ni sami ne znate sta da radite, jer vas je cak pomalo i strah.  Strah od toga da ta osoba nece moci da bude pored vas.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ce danasnji dan biti u znaku posla. Imate niz obaveza, imate niz ocekivanja i ciljeva, i to je izvesno. Ako ste slobodni, to je u redu, ali ako niste, voljena osoba vam moze zameriti sto joj ne posvecujete dovoljno paznje. Imajte na umu da ce ovo biti dan  kada morate znati kako da se fokusirate na oboje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Ljubav je vase drugo ime ovih dana. To je zato sto vam je jako stalo do jedne vage i vise ste nego srecni sada kada je ona pored vas. Ono sto moramo da naglasimo jeste da bi ste trebali da se fokusirate na to da ta vasa ljubav opstane. Moguce je da su neki ljudi protiv…  Ako je u pitanju tajna romansa, znajte da  sve moze biti u savrsenom redu.

 

 RAK

Odlicno se osecate, i to nema veze sa tim da li imate nekoga ili ne. Prosto su zvezde u  lepom polozaju za vas i ovaj dan bi mogao da vam donese nesto posebno. Ali, jako je vazno da kazemo da je bitno da ostanete ono sto jeste. Da nikome ne dozvolite da vam kvari zivot i da nikome ne dopustite da donosi odluke koje se ticu vaseg  zivota.

 

 LAV

Ovo moze da bude dan za promene i dan kada ce cuda biti moguca. Ali, bitno je da kazemo da morate da naucite da cenite ono sto imate, i da naucite da se borite za osobu koju volite. Ona je neko ko je previse zahtevan.  Nije vam lako,ali je to ljubav koja je svakako vredna borbe. U to nema nimalo sumnje.

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da vas voli jedna vaga, i da je ona spremna na sve ne bi li vam to na delu i dokazala. Danas ljubav moze da vam bude na prvom mestu, i tako bi  svakako trebalo da se ponasate buduci da je ta osoba vredna toga da za nju cinite sve. Nikada vas niko nije voleo tako jako kao ona.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2