Ljubav za subotu: Dan kada ce jedna tajna ljubav da pobedi prepreke!

Ljubav za subotu: Dan kada ce jedna tajna ljubav da pobedi prepreke!

2022-07-01 0 By Admin

VAGA

Ovo ce biti dan kada cete zeleti svoju samocu. I to je u redu, nema nista lose u tome… Jednostavno receno,  bolje je i to nego da se nalazite u vezi u kojoj vam nije  lepo i u kojoj niste srecni.  Vazno je da naglasimo da je izvesno da jedan rak sve cini ne bi li vas imao pored sebe. Necete pogresiti ako mu date sansu.

 

 SKORPIJA

Odlicno se osecate. I to nema veze sa emocijama koliko ima veze sa tim sto vi ne date vise nikome da vam kvari raspolozenje  jer je sustina u tome da ste naucili kako sami sebi da budete na prvom mestu. Ta odluka je vise nego ispravna. Jedan lav bi mogao da vam na  poseban nacin dokaze sta oseca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Jako je vazno da naglasimo da ovaj dan nece doneti nista posebno. Stalo vam je do jednog raka i on je osoba koja ce umeti da vam na delu dokaze svoju ljubav. Ali, u ovom trentuku vam nije do novog pocetka.  Fokusiracete se na sebe  i moze se reci da ce vam biti lepo cak i u slucaju da ste sami.  Bice vremena za sve.

 

 JARAC

Ovo nece biti dan kada ce vase zelje da se ostvare ali ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da ce doci do toga da shvatite da je za vas najbolje da uzivate u onom sto vec imate. Moguce je da ocekujete cak i previse. Mnogi bi na vasem mestu sve uradili samo da imaju to sto pripada vama. Mislite o tome, sve je moguce onom ko veruje…

 

 VODOLIJA

Samo nemojte da gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo. Ali,ono sto moramo da naglasimo  jeste da  ne treba ni da pomisljate na to da se vratite staroj ljubavi. Nije vredna vaseg truda. Nije vredna nove sanse. Neke  zelje mogu da se ostvare samo ako gledate u buducnost.  Nema sta da trazite sa pogresnim ljudima.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da je jednom raku stalo do vas, i da vam je to dokazao. Ono sto moramo reci jeste da je izvesno da znate da treba da mu date do znanja da cenite ono sto sa njim imate. Prava ljubav se uvek desi bas onda kada se tome najmanje nadamo, a ovo je vreme za vasu srecu…

Stranice: 1 2