Ljubav za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce ljubav da pobedi razum!

Ljubav za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce ljubav da pobedi razum!

2022-07-06 0 By Admin

Ljubavni horoskop za ovaj cetvrtak. Moguce je da ce doci do toga da jedan znak ostvari svoje snove i dobije sve do cega mu je stalo…

 

 OVAN

Ljubav ce vama danas biti u drugom planu. To je zato sto ste fokusirani na posao i jer zelite da mislite na neke druge stvari. To je u redu ako ste slobodni ali ako je voljena osoba pored vas onda je vreme da se zapitate da li je to ono sto  hocete  i da li ste prema toj osobi iskreni i fer. Razmislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do toga da se vrati u vas zivot. On vas voli iznad svega i iskren je prema vama. Nekada se cini da nije tako ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da je on spreman na sve ne bi li vam  dokazao da se kaje sto nije umeo da cuva i ceni ono sto sa vama ima.

 

BLIZANCI

Vi cete ovog dana dobiti dokaz ljubavi i emocija od strane jednog lava. On vas iskreno voli i spreman je na sve ne bi li vam to dokazao i pokazao. Ali ono sto je osnova svega, vi morate da se zapitate da li ste spremni da sa njim imate nesto vise. Nemojte mu davati laznu nadu,  to ne vodi nigde i nije fer.

 

 RAK

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Ne mozete da shvatite zasto je ona prema vama takva, a jasno joj je da ste  iskreni. Vreme je da se medju vama desi jedan ozbiljan razgovor. Stalo vam je  do nje,ali vam je sve teze da se nosite sa tim emocijama i tim sumnjama.  Umesto da budete srecni, vi se borite sa sumnjama.

 

 LAV

Jasno recite voljenoj osobi na cemu je sa vama. Recite joj sta je ono sto tacno zelite i sta je ono sto vam tacno treba. U tom slucaju cete moci oboje da se zapitate sta vam treba i u kom smeru dalje treba da ide vas zivot. Samo nemojte obecavati ono na sta niste spremni.  I dajte sebi vremena za sve…

 

DEVICA

Dan koji je pred nama vama nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Stalo vam je do jednog ovna ali je izvesno da on prema vama ne oseca isto i u danima koji dolaze ce vam biti jasno da je za oboje  bolje da krenete dalje. To nije ono sto moze da vas usreci ma koliko da vam do te osobe bilo stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2