Ljubav za ponedeljak: Vreme je da neko slusa glas svog srca!

Ljubav za ponedeljak: Vreme je da neko slusa glas svog srca!

2022-07-10 0 By Admin

Pred nama je ponedeljak. Dan kada ce nekome zelja da se ostvari.

 

 OVAN

Ovaj ponedeljak vama moze da bude dan kada ce vam biti jasno da treba da date sansu jednoj vodoliji. Ona vas voli svim srcem i u to nema nimalo sumnje. Bitno je da kazemo da postoje sanse da cete kraj nje konacno ostvariti svoje snove i dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Cuda svakako postoje.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da ovaj ponedeljak moze biti dan za ljubav. Dan kada ce vam biti jasno da vas voli jedan rak i kada ce vam na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Ako ste slobodni razmislite o tome da mu date sansu, iz prostog razloga sto je za emociju  i srecu vazno nekada uciniti bas kako kaze srce.

 

 BLIZANCI

Voljeni ste, i volite. No, ono sto moramo da kazemo jeste da to u ovom slucaju nije dovoljno jer vi i dalje mislite o nekim ljudima iz proslosti. To vam je velika   greska. Bitno je da kazemo da samo treba da ucinite onako kako vam nalaze  razum, jer vas srce sada vodi ka osobi koja vas je jednom imala, a nije znala da vas ceni.

 

 RAK

Odlicno se osecate. Voljeni ste i volite, i nema nimalo sumnje da sreca moze da bude na korak od vas. No, ni u kom slucaju ne bi ste smeli da mislite o tome sta ko kaze niti da dozvolite da vam se bilo ko mesa u zivot. Ukratko, treba da zivite onako kako vi licno zelite, jer je zivot samo jedan a vi to zaboravljate.

 

 LAV

Emocije su vam danas na prvom mestu. Jako ste voljeni ali prosto receno niste ni sami sigurni sta je ono sto  vam tacno  treba. Nemojte se dvoumiti oko toga  na koju stranu da krenete. Vase srce sada samo treba da odabere sta je najbolje za vas. I ponasajte se u skladu sa tim jer je to najbolji moguci izbor.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Konacno cete dobiti sve o cemu ste do sada samo mastali. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ostanete ono sto jeste  i da ne odustajete od svog cilja. Necete do njega doci tako brzo kao sto mislite ali to nije razlog  da budete  nervozni vec borac i osoba koja  hrabro ide ka onom do cega  joj je stalo.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2