Ljubav za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce ljubav da pobedi razum!

Ljubav za cetvrtak: Ovo ce biti dan kada ce ljubav da pobedi razum!

2022-07-06 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da cete vi ovog dana shvatiti da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze  i pokaze svoju ljubav. Prosli ste mnogo toga ali napokon dolaze dani kada ce sreca da bude na vasoj strani. Ono sto moramo reci jeste da je  ovog puta bitno da radite  onako kako vam nalaze srce.

 

 SKORPIJA

Konacno ce sve doci na svoje. Ljubav za ovaj cetvrtak ce biti nesto sa cim cete moci da se pohvalite. Ali ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da  treba da zivite onako kako vi licno zelite. Samo nemojte da dozvolite da vam drugi pricaju sta je za vas najbolje jer  u tom slucaju sve moze da ode u pogresnom smeru.

 

 STRELAC

Sve je u redu. Imate nekog ko vas voli i nekog ko je spreman da vam sve na delu dokaze i pokaze. Ovo moze da bude dan kada  ce vam biti jasno sta je ono sto vi tacno zelite. Neke odluke moraju biti  donesene. To je ono sto je vrlo vazno jer od toga zavisi vasa sreca.  Mislite o svemu i zapitajte se sta tacno  treba da radite.

 

 JARAC

Emocije ce vam naglasene biti. Ovo  su dani kada je ljubav na prvom mestu i kada vise od svega zelite da volite i da budete voljeni. Imajte na umu da neke stvari mogu da se dese onda kada se najmanje nadate ali zapitajte se sta je za vas najbolje jer od toga zavisi koliko srece sledi. Nemojte se vracati na staro.

 

VODOLIJA

Ljubomora  sada sve unistava. Nikada  niste bili takvi ali sada vam je previse stalo do nekog,  da je prosto jace od vas. Znate da vam je ta osoba verna.I da vas voli i da nema razloga da u nju sumnjate… No, prosto vam je tesko jer je doslo vreme da se plasite da ta osoba od vas a vi ne bi ste mogli bez  nje.

 

 RIBE

Prija vam samoca. I to je u redu ali vi to morate i da kazete. Cini se da dajete nekome laznu nadu samo zato sto vas je strah da je necete povrediti.  Tu nema srece, zapitajte se kako bi vama bilo na njenom mestu. Ovo ce biti dan kada cete morati da kazete sta hocete i da se ponasate u skladu sa tim. Istina je najbolja opcija.

Stranice: 1 2