Ljubav za ponedeljak: Vreme je da neko slusa glas svog srca!

Ljubav za ponedeljak: Vreme je da neko slusa glas svog srca!

2022-07-10 0 By Admin

 VAGA

Sve je u redu. Volite i voljeni ste, i vasa sreca je sada nikada veca. No, ono sto moramo da naglasimo jeste da je bitno da uzivate u emocijama koje imate prema jednom raku. On je iskren prema vama i voli vas iznad svega. Samo nemojte da se dvoumite toliko i imajte na umu da su cuda moguca onome ko u njih veruje.

 

 SKORPIJA

Voljeni ste.  Ali, vama neke stvari iz vase  proslosti prosto ne daju mira. Strah vas je toga da bi osoba do koje vam je stalo mogla ponovo da vas povredi. Mnogo je volite i sada niste spremni da rizikujete, iako vam je stalo kao nikada do sada. Razmislite o tome sta radite, ali znajte da je sve moguce onom ko  ume da ceka.

 

 STRELAC

Volite jednog lava. Iskreno, i to je prava ljubav i ljubav koja zna  traje. Mnogi pokusavaju da se mesaju u vasu emotivnu vezu ali vama je jasno da to ne smete da dozvolite. Ovo nije vreme kada treba da vam ljubomora bude na prvom mestu, vec da je prosto nikako ne osecate.  Znate li zasto? Jer su emocije obostrane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Vodolija do koje vam je stalo nije bas najiskrenija prema vama. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali cini se da vi ipak morate da krenete dalje, i da nekome drugome date sansu i priliku. No, samo polako.  Znajte da ce osoba koja je prava uci u vas zivot onda kada se budete najmanje nadali, i to je jedino sto je vazno.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dan kada cete misliti samo na sebe i na svoje zelje. Mozda cete cak biti i malo sebicni, ali u tome nema nista lose. Prosli ste svasta, i sada jedino zelite da vam vasa sreca bude na  prvom mestu. Razmislite o tome sta zelite i ponasajte se u skladu sa tim jer je to jedino sto je vazno. Cuda postoje, ali sada nije vreme da ih cekate vec stvarate.

 

 RIBE

Emocije koje osecate prema jednom raku su velike. Ali, isto tako, vi kao da osecate da on nesto vazno i bitno krije od vas. Nemojte misliti tako negativno, vec pokusajte sami da se izborite za ono do cega vam je stalo.  Pricajte sa njim, znajte da iskren razgovor sve resava. Bas kao i poverenje koje mora da postoji.

Stranice: 1 2