Ljubav za utorak:Kad se javi bivsa ljubav i pokvari sadasnju vezu!

Ljubav za utorak:Kad se javi bivsa ljubav i pokvari sadasnju vezu!

2022-07-11 0 By Admin

VAGA

Sve moze da dodje na svoje u danima koji slede. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da cete biti iskreno srecni  i da je vazno da slusate glas svog srca koje ce umeti da prepozna ko je osoba koja je vredna vase emocije i ljubavi. Razmislite o tome sta je za vas iskreno najvaznije i sta vam iskreno i od srca treba.

 

SKORPIJA

Konacno dolaze dani srece, dani kada ce sve doci na svoje. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas jedan rak iskreno voli i da je spreman na sve ne bi li vam to dokazao i pokazao. Ljubomora vam sada ne treba vec da se fokusirate na srecu koju imate i da nadjete nacina da je od svega i svih sacuvate.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Spreman je na sve ne bi li vam to i dokazao i pokazao na delu. Nemojte se dvoumiti oko toga da li da mu date priliku jer su cuda zaista moguca onome ko u njih veruje. Ljubav je jaca od svega, a u ovom slucaju i od vaseg ponosa. Samo se fokusirajte na emociju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Moramo da naglasimo da ovaj utorak bas i nece doneti sve ono sto vase srce  hoce. Ali, to ne znaci da treba da ocajavate vec da pokusate da uzivate u onom sto vec imate. Nekada moramo nekim ljudima da okrenemo ledja kako bi u svoje zivote pustili neke druge ljude koji ce znati da nas usrece. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Sreca ce biti na vasoj strani kada je u pitanju ovaj utorak. Ali, nemojte ni u kom slucaju da marite mnogo za tudja misljenja i tudje stavove. Volite jednog  lava i on je spreman na sve ne bi li vam dokazao svoju ljubav i svoju odanost. To je svakako nesto sto morate da cuvate i da branite svim silama. Mislite o tome.

 

RIBE

Moramo da kazemo da vama nece faliti emocija,ali vam hoce jako faliti stpljenja. Sve moze da dodje na svoje,ali vi morate vec jednom da prestanete da marite za tudja misljenja.   Vi nikako da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Sve bi ste sada i odmah, ali jedno je hteti, a drugo ostvariti. Dajte sebi vremena za sve i necete zazaliti…

Stranice: 1 2