Ljubav za 14.jul: Ovaj cetvrtak samo jednom znaku daruje novu ljubav!

Ljubav za 14.jul: Ovaj cetvrtak samo jednom znaku daruje novu ljubav!

2022-07-13 0 By Admin

Svaki novi dan i novo jutro, donose novi dar, a vama ce darivati  nove staze na kojima vas ceka nova ljubav!

OVAN

Vreme je da se okrenete u novom pravcu i pokazete  sta je ono sto zelite i cemu se nadate.  Mozda mislite da vas nece sreca, a vas ce snaci nesto prelepo. Pred vama nova staza i vasa odluka da morate nesto napraviti od svoga zivota.

 

BIK

Kao novi dar kojem se svi nadamo, vama ce novi dan da donese nesto prelepo. Bice to jedno novo poznastvo koje cete prihvatiti sa velikim odusevljenjem i interesovanjem.Samo ce od vas zavisiti sta ce se izroditi od vaseg druzenja, ali kazu da se iz drugarstva ljubav radja.

BLIZANCI

Osecate da vas nece sreca, ali ne mozete znati sta vam nosi novi dan.Stari kazu da je svakome novi dan – novi dar, a vama ce darovati prelepu novu ljubav.Vreme je da vase srce zablista u punom sjaju i da vas ponesu emocije.Bicete srecnik ovoga dana!

 

RAK

Dok se jedni raduju svojoj sreci, vas ce obuzeti tuga.  Zalite za necim sto vas nikako nece, a drugi oko vas su i srecniji od vas. Ne dajte da vas obuzme tuga, no pokazite sta vas muci. Tako cete lakse da resite svoje probleme, i da oterate tugu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Osecate se voljeno od strane jedne osobe. Vasa je sreca, pa ce vam to i pokazati, a da  ste sumnjali u njenu ljubav. Mislili ste da nikad nece osvanuti dan kada ce vam priznati da ste joj u srcu. A ovaj dan vam ispunjava srce i zeli da budete  ubedjeni da ste najsrecniji zbog toga saznanja.

 

DEVICA

Vase misli lete i nose vas ka novom danu, ali ce vas  okrenuti na pogresnu stranu. Nikome novi dan ne donosi najbolje, pa nece ni vama. Vasa sumnja ce poceti da raste jer cete videti partnera sa nekim, a vesto ce vas ubediti da je to samo kolega sa posla.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2