Ljubav za 14.jul: Ovaj cetvrtak samo jednom znaku daruje novu ljubav!

Ljubav za 14.jul: Ovaj cetvrtak samo jednom znaku daruje novu ljubav!

2022-07-13 0 By Admin

VAGA

Ovaj dan vam nece doneti neki novi dar, ali hoce saznanje. Vase saznanje da morate uciniti novi korak, bice vrednije od svega. Vreme je za vaznu odluku i da se okrenete u smeru napretka i svojih zelja, kao i njihovoh ispunjenja.

 

SKORPIJA

Vreme je da vas prati sreca jer ovog dana zelite da otvorite jednu svecanu temu.Oboje ste je dugo i svesno izbegavali i oboje ste je bili u strahu od nje. Vreme je da otvorite dalje tokove vase veze i ono sto planirate i prizeljkujete, a to je brak.

 

STRELAC

Vas osecaj za meru  nece biti  bas  na nivou, jer vi ne merite i ne birate.Ono sto vam se svidi, vi zelite da bude vase po cenu svega.Mada cete se truditi  da jedna vaga bude vase, nece ici bas lako.  Budite uporniji da vidite da li vas odbija ili ne!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je da ljubav na dar, poklonite jednoj ribi.Ona vas jako voli i vreme je da i vi priklonite njoj. Da li cete imati snage da se izborite za nju , to zavisi samo od vas. Vase zelje ce vas  voditi bas na krilima srece i ne dozvolite da ta sreca ode nekom drugom.

 

VODOLIJA

Svidjate se devici i vreme je da i vi njoj priznate da vam je sve.Od vas se ocekuje da budete  odgovorni  i da pokazete  da su vasa osecanja jaka. Vreme je za radovanje, i od vas se ceka da poklonite ljubav onoj koja vam uzima srce.

 

RIBE

Dugo ste cekali ovaj dan, a on vas zatice na novoj stazi. Podavno je bilo vreme za srecu, i vasu obostrasnu ljubav na dar. Ako nastavite tako, samo cuvajte ono sto imate i ne brinite. Sve vase zelje ce ispuniti samo jedna jedina osoba, koja ce biti ceo vas svet.

Stranice: 1 2