Ljubav za nedelju: 17. jul moze biti dan  kada ce jedna ljubav  da izadje na videlo!

Ljubav za nedelju: 17. jul moze biti dan kada ce jedna ljubav da izadje na videlo!

2022-07-16 0 By Admin

VAGA

Vas veliki problem je   vasa voljena osoba. Iz prostog razloga sto su vasi karakteri previse razliciti. Istina je da se jako volite ali morate oboje da radite mnogo na  svemu tome, jer ljubav moze da opstane samo ukoliko se oboje iskreno budete trudili. Ljubav pobedjuje sve.

 

SKORPIJA

U ovom trenutku se osecate jako srecno,ali se na neki nacin te srece i plasite. Vasa voljena osoba je mozda sada prema vama iskrena i nema zadnje namere, ali vama  neka prosla iskustva i dalje stvaraju strah. Problem je sto vasa voljena osoba nema  razumevanja za vas strah od novih  razocarenja. Ali, svakako, ljubav medju vama postoji…

 

STRELAC

Jako ste ljubomorni jer osoba do koje vam je stalo prema vama ne oseca isto. Moguce je da ona cak i ima nekog  pored sebe. Ali, prosto, morate da imate na umu da svako  na svetu dobije ono sto zasluzuje. Tako cete i vi, doci ce prava osoba u vas zivot mnogo brze nego sto mozete da zamislite…

 

JARAC

Fokusirali ste se na posao, dok vasa veza ispasta zbog toga. Vi imate predivnu osobu pored sebe ali se cini da ne znate da je cenite dovoljno, ili bar onako kako bi ona to zelela. Vreme je za radikalne promene u vasem zivotu.  I za to da naucite da cenite srecu koja vam je data.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste  da ce ova nedelja biti prilika da se uverite u to da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. To je mozda osoba prema kojoj vi ne osecate isto,  ali ono sto moramo da kazemo jeste da je ta  osoba svakako vredna vase ljubavi i paznje, kao i vase sanse za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ljubavni horoskop  za ovu nedelju  za vas je jako pozitivan. Moramo reci da ce ovo biti  dan kada nastupaju velika iznenadjenja u vasem zivotu.

Ako ste sada slobodni, znajte da moze sve doci na svoje onome ko zna da ceka. A vi ste upravo to zasluzili.

Stranice: 1 2