Ljubav za  cetvrtak: 21.jul moze biti dan za najvece promene ikada!

Ljubav za cetvrtak: 21.jul moze biti dan za najvece promene ikada!

2022-07-20 0 By Admin

VAGA

Emocije su vam na prvom mestu. Jedan rak je spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao svoju ljubav. To je svakako osoba koja ce umeti da vam dokaze kako je lepo imati nekoga ko ce nas voleti  onako kako zasluzujemo. Sve vise mislite o jednoj vodoliji ali to ne bi ste nikome priznali,pa cak ni sebi.

 

SKORPIJA

Konacno, dani za vasu srecu. Dani kada ce sve doci na svoje i kada cete napokon moci da kazete da je vreme za ljubav. Osoba koju volite prema vama oseca isto. Uz nju je sve moguce i moramo reci da tek dolaze dani kada ce ljubav da vas vodi kroz zivot. Mnogi smatraju da gresite ali vi znate sta je za vas najbolje.

 

STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Konacno uzivate onako kako nikada do sada niste. Ali istina je da ste na neki nacin povredili jednu devicu. Mozda ste joj dali laznu nadu. Svakako da treba da joj kazete istinu. Vase srce je zauzeto i osoba koju volite oseca isto,ali toj devici treba da otvoreno stavite do znanja da u njoj vidite samo prijatelja.

 

JARAC

Emocije su vam na prvom mestu.

Srece vam nece nedostajati kada su dani koji su pred nama u pitanju ali bi vam trebalo malo vise razumevanja. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je jedan rak spreman bas na sve zbog vas, i da ce vredeti ako mu date sansu da vam to dokaze.

 

VODOLIJA

Odlicno se osecate. Osoba koju volite oseca isto i sve vam je jasnije da to moze da bude ljubav za ceo zivot. Posle niza losih trenutaka konacno ce sreca uci u vas zivot. To je ono sto moramo da kazemo. Sada je vreme da se opustite i uzivate u trenutku i sreci koja vas ceka…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ovo je period kada morate da donesete neke odluke. Da shvatite sta je ono sto zapravo zelite. Ali moramo da kazemo da je bitno da ostanete to sto jeste. Sve vise vam je stalo do jedne vage i moguce je da cete uz nju pronaci srecu koju ste dugo cekali. Nemojte nista ciniti tek tako,dajte sebi vremena za razmisljanje…

Stranice: 1 2