Ljubav za petak:Koji ce zodijak da se razmece srecom,i cijoj vezi sledi propast?

Ljubav za petak:Koji ce zodijak da se razmece srecom,i cijoj vezi sledi propast?

2022-07-21 0 By Admin

Ljubav je uvek lepa i svima skoro ista, jer dok jedni tuguju, drugi se raduju, i dok nekima stize sreca,drugima ce tuga i bol…

OVAN

Ljubav je jedini  plan koji imate  za ovaj dan i necete ga pomeriti ni pod razno.Odavno nesto planirate i vreme je da jednom resite i budete odlucni u tome. Neko ce vas  pokusati da odgovori od toga, ali ima vrlo lukav plan, da vam sve upropasti.

 

BIK

Vi niste vicni nekim velikim koracima, ali je vreme da napravite koji.Makar jedan jedini, ali onaj koji vodi dalje u nova desavanja. Vreme je da se trgnete i da stvorite svoj emotivni svet. Smo jedan lik ce biti nesto najdragocenije  u njemu.

 

BLIZANCI

Lukavo se ponasate jer morate da priredite partneru iznenadjenje. Vec ga smatrate velikim, i zato morate biti i pazljivi. Tesko ce vam biti da  radite tajno, a da ne probudite  partnerovu sumnju. Partner ce biti odusevljen i srecan, a to ste i hteli.

 

RAK

Vasa ljubav sa jednim lavom bila je tako lepa, ali se brzo pocelo nesto da talasa.Mozda ste i nesto pokusali da ucinite, ali je bilo jako nedovoljno. Danas cete shvatiti da je vasa ljubav bila osudjena na propast.

 

LAV

Ucinili ste tek nesto malo kako biste spasili svoju ljubav sa jednim rakom. Ipak ste dozvolili da vas ponos nadjaca sve ono sto ste gradili, i da se satre vasa ljubav. I time sto  ste sacuvali ponos, umesto da spasite ljubav, vasa je veza danas biti osudjena na propast.

 

DEVICA

Bicete u jednom zanimljivom drustvu i srce ce vas uci ka jednoj osobi. Ona ce postati veliki deo vaseg interesovanja.Mada necete biti sigurni kojim povodom, ipak ce taj povod da vas greje. Kao da se zaljubljujete a necete da priznate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2