Ljubav za ponedeljak, 25.jul:  Vreme je da bivsa ljubav postane sadasnja!

Ljubav za ponedeljak, 25.jul: Vreme je da bivsa ljubav postane sadasnja!

2022-07-24 0 By Admin

   Ljubavni horoskop  za ponedeljak je pred nama.  Evo kome ce nova sedmica poceti na najlepsi moguci nacin.

 

 OVAN

Ovaj ponedeljak ce biti poseban  za vas. Nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se vase zelje ostvare. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da toj osobi to i kazete. Ona oseca isto sto i vi, samo sto to dobro krije.

 

 BIK

Ljubav vam je u prvom planu. To je ono sto moramo da naglasimo.  Ali osoba do koje vam je stalo nije ona prava i zao nam je zbog toga. Cini se da ovog puta ipak niste svoje srce dali nekome ko zna i moze da vam uzvrati na isti nacin.  Vreme je da krenete dalje.

 

 BLIZANCI

Ljubomora vam je veliki  problem ali  niste u pravu jer vam je voljena osoba odana i verna. Jako gresite sto ne verujete nekome kome ste zaista sve na svetu. Ono sto moramo da dodamo jeste da je bitno da se fokusirate na ono sto vec imate i da ne dozvolite da vam neko kvari to sto imate.

 

RAK

Ljubav je vase drugo ime.  Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne odustajete od onog sto naumite kada je u pitanju posao. Sada  ste fokusirani na  emocije ali vas poslovni zivot jako trpi  i to je ono sto vam je velika greska. Vreme je da ispravite svoju gresku.

 

 LAV

Emocije su vam na prvom mestu ali osoba prema kojoj ih gajite ne ume da vam uzvrati istom merom. Vreme je da to shvatite i da se okrenete  svojim prijateljima jer su vam oni odani i verni. Vasa voljena osoba sa vama samo provodi  vreme jer nema pametnijeg posla.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti jedan od onih dana kada je sve moguce. Ali jako je vazno da kazemo da ste neko ko dobro zna koliko vredi i ko moze mnogo toga. Vazno je da se fokusirate na svoje zelje i da ne dozvolite da neko utice na vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2