Horoskop za sredu,cetvrtak i petak! Cak tri znaka ce doziveti nesto fantasticno!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak! Cak tri znaka ce doziveti nesto fantasticno!

2022-08-01 0 By Admin

 VAGA

Horoskop za tri naredna dana nosi lepe vesti, jer tokom narednih dana moze mnogo toga da dodje na svoje. Zvezde ce biti na vasoj strani, i vazno je da  kazemo da nema nimalo sumnje da dolaze dani kada su cuda moguca. Ali, vazno je reci da ce sreca da vas prati samo ako budete hrabri i budete se borili za svoje snove i zelje.

 

 SKORPIJA

Imate problem sa ljubomorom. Mnogo vam je stalo do nekoga i sada vas je strah da bi ste tu osobu mogli izgubiti. Necete, ali znajte da joj to vase ponasanje ne prija nimalo. Odana vam je i verna i gresite sto se tako ponasate umesto da naucite da cuvate to sto imate. Ljubav je  u vasem zivotu,ali ne znate da je  cenite na pravi nacin.

 

 STRELAC

Tokom naredna tri dana vi cete jako mnogo raditi. U to nema sumnje.  To je zapravo u redu,ali vi pravite gresku time sto ste potpuno zapostavili emocije. U redu je zeleti da napredujete  u karijeri, ali imajte na umu da novac ne moze da kupi pravu srecu. Shodno tome,ovaj horoskop za vas donosi savet da je zaista vreme da malo mislite na unutrasnji osecaj…

 

 JARAC

Dolaze dani za promene,  jer ce zaista u periodu koji ce da usledi mnogo toga doci na svoje. Ono sto je vazno reci za tri naredna dana jeste da cete imati niz velikih promena,ali i da vas cekaju  velike odluke. Sansa za srecu jeste pred vama ali vi morate da naucite da cenite  tu priliku koja vam se sada nudi i pruza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ovaj horoskop  je svakako najpovoljniji za vas,drage vodolije. Vama ce se tokom tri naredna dana ostvariti jedna velika zelja. Mozemo cak da kazemo da je moguce da cete dobiti sve ono do cega vam je stalo. Ukratko receno, nije nemoguce ni da dodje do pomirenja sa osobom iz proslost, ako je to ono sto vase srce zeli.  Razmislite o tome.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da slede vazne promene kada ste vi u pitanju. Iskreno vam je stalo do jedne vodolije, i samo od vas zavisi hocete  li kraj nje  ostati. Jer, nema sumnje da su emocije obostrane,ali ta osoba zeli da zna na cemu je sa vama. Iskreno vas voli. Zeli mnogo  toga, planira buducnost…  Na vama je sada da odlucite sta je ono sto vi iskreno zelite.

Stranice: 1 2