Ponedeljak,utorak i sreda: Saznajte kako ce vam poceti avgust!

Ponedeljak,utorak i sreda: Saznajte kako ce vam poceti avgust!

2022-07-31 0 By Admin

  Pocetak zadnjeg letnjeg meseca ce nekome doneti pravu srecu.

 

OVAN

Moramo da kazemo da ce vama avgust poceti na najlepsi nacin. Vi ste znak koji ima stav i koji zna da ceni ono sto ima. Dali ste sve od sebe za one  koje volite, i sada je doslo vreme da vam se vrati istom merom. U prva tri dana ce doci do toga da vam se zelje ostvare i to je najveca istina.

 

BIK

Morate da imate na umu da vama  avgust nece poceti kako bi ste zeleli. Ali to ne znaci da treba da ocajavate. Mozda ce vam ovaj mesec doneti razocarenje ali je sigurno da vas krajem istog ocekuje nesto sto ste dugo cekali i do cega vam je jako dugo bilo stalo.

 

BLIZANCI

Naredna tri dana mogu da donesu velike promene ali ono sto je najvaznije od svega jeste da vi ne odustajete od onog sto naumite. Mnogo vam je vazan jedan rak i nema nimalo sumnje da je on iskren prema vama. Tokom prva tri dana u novom mesecu medju vama ce se desiti nesto jako lepo i posebno.

 

RAK

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da naglasimo. Dali ste sve od sebe i dolaze dani kada ce sve doci na svoje. Jedan rak  je iskren prema vama i nema sumnje da dolaze dani kada ce neke zelje konacno da se ostvare i to je vrlo vazno da naglasimo. Ljubav je u najavi.

 

LAV

Vrlo je vazno da kazemo da  nema  sumnje da ce sve biti onako kako bi ste zeleli i kako vi licno  zelite. Tokom tri naredna dana ce doci do toga da jedna velika istina izadje na videlo. Moguce je cak i da ce jedna vasa zelja konacno da se ostvari i nema sumnje da ste vi to zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ljubav vam je preko potrebna. Stalo vam je do toga da imate nekoga kraj sebe ali ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da sacekate. Naredni dani mogu da budu prilika za novi pocetak i za to da se neki vasi zelji konacno ostvare, ali na emocije treba ipak jos malo da sacekate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2