Horoskop za sredu,cetvrtak i petak! Cak tri znaka ce doziveti nesto fantasticno!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak! Cak tri znaka ce doziveti nesto fantasticno!

2022-08-01 0 By Admin

 Dragi nasi, saznajte sta vas ceka tokom tri naredna dana. Pred vama je horoskop za sredu,cetvrtak i petak.

 

  OVAN

Horoskop za tri naredna dana donosi lepe vesti. Vi ste jedan od znakova koji ce iskreno uzivati u danima pred nama. Postoji neko ko prema vama gaji jake emocije, i doslo je vreme da vam ta osoba to i kaze. Nekim pripadnicima vaseg znaka  se smesi pocetak jedne lepe ljubavne price,ali naravno sve je na vama.

 

 BIK

Konacno ce i za vas doci period odluka. Odnosno, vi ste osoba koja mora da odluci na koju stranu zeli da ide.  Horoskop za tri naredna dana za vas nosi vaznu poruku. Naime, vi morate da se odlucite da li cete nekome iz proslosti dati jos jednu sansu. Cinjenica je da vas ta osoba i dalje iskreno voli,ali i da vas je vec jednom povredila.

 

 BLIZANCI

Konacno cete i vi moci da kazete da vam je krenulo na bolje. U to nema nimalo sumnje. Vazno je da kazemo da vas voli jedna vaga i da je spremna na sve ne bi li vam to dokazala,ali i to da se vi plasite da bi neko ponovo mogao da vam slomi srce.  Cinjenica je da  svima od nas pre ili kasnije naidje los period za emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Naredna tri  dana cete imati toliko obaveza da necete znati ni sami sta da radite. No, ono sto je vazno da naglasimo jeste da je cinjenica da je jednom raku iskreno stalo do vas. On je rodjen u vasem znaku, on itekako zna sta vama za srecu treba! Mislite o tome. Necete zazaliti ako mu date priliku, jer ako ste slobodni dajte sebi sansu za srecu.

 

 LAV

Vazno je da znate da nista ne moze tek tako, i da se  za velike stvari uvek vredi i treba boriti.Moramo da kazemo da je cinjenica da u ovom trenutku vi ni sami ne znate sta je ono sto  zelite. Mnogi pripadnici vaseg znaka u ovom trenutku imaju dilemu jer  ne znaju na koju stranu da krenu. Dajte sebi vremena za sve.

 

 DEVICA

Ljubav vam je na prvom mestu. I to je cinjenica. Ali, jako je vazno da kazemo da je doslo vreme da se zapitate da li je osoba za koju se borite ona prava. Da li vas ceni onako kako bi ste zeleli i kako zasluzujete? Moguce je da cete na kraju da shvatite da samo treba da krenete dalje. Cak i ako vam deluje da bez te osobe nikada necete naci svoju srecu. Hocete…

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2