Ljubav za  utorak: Drugog dana avgusta i nemoguce postaje moguce!

Ljubav za utorak: Drugog dana avgusta i nemoguce postaje moguce!

2022-08-01 0 By Admin

VAGA

Konacno bi ste mogli da se uverite u to da vas voli jedan lav. Neko je ko je spreman da vam na delu stalno dokazuje  svoju ljubav. Ovaj dan bi mogao da donese i pomirenje sa nekim do koga vam je stalo. Bitno je da ne dozvolite da vam bilo ko na bilo koji nacin kroji zivot.  Razmislite.

 

SKORPIJA

Jedan lav je spreman na sve ne bi li vas kraj sebe imao. On je bice koje vas iskreno voli. To je zapravo ljubav kakvu ste cekali tokom celog zivota. Sve je moguce onome ko veruje i onome ko ume i zna da se izbori za svoje snove.  Samo nemojte da dozvolite da neko utice na vas.

 

STRELAC

Ljubav je vase drugo ime. Ali, istina je da osoba prema kojoj sada gajite emocije nije ona prava. I sve  dok ste na nju fokusirani jako su male sanse da ce u vas zivot uci ona prava koja ce znati da vas voli i ceni onako kako vi zelite i onako kako zasluzujete.

 

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su cuda moguca ali da je   ovo dan kada vi ipak  treba da mislite o sebi. Nemojte da dozvolite da se oslonite na druge vec zivite onako kako vi licno hocete.   Mnogi pokusavaju da uticu na vas ali je osnova svega da cuvate ono sto imate. Moramo da naglasimo da je bitno da budete spremni da pokazete svoje emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani kada ce sve doci na svoje. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ostanete ono sto jeste. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je jednom biku stalo do vas.

Istina je da vam treba jos vremena pre nego mu date priliku… Ali polako vam biva jasno da bi on mogao da vas usreci.

 

RIBE

Ovo ce biti dan kada cete saznati nesto vazno. Moguce je da cete se razocarati u voljenu osobu. Nemojte da dozvolite da vam to slomi srce.  Naravno da vam nece biti lako, ali imajte na umu da je za vas sada najbolje da budete jaki. Da nadjete snage u sebi da krenete dalje.

Stranice: 1 2