Ova sedmica ce biti presudna za ove znakove, njima se do nedelje sve menja!

Ova sedmica ce biti presudna za ove znakove, njima se do nedelje sve menja!

2022-08-01 0 By Admin

  VODOLIJA

Ova sedmica ce biti jedna od onih kada cete moci da shvatite da postoji neko ko vas iskreno hoce kraj sebe. Rec je o osobi koju vi u ovom trenutku ne posmatrate na taj nacin. Ali, sudbina ima svoje planove i u danima koji su pred nama ce svakako doci do toga da se uverite u to da je vreme da se fokusirate na  buducnost.  Ta osoba ce na jedan poseban nacin umeti da vas osvoji iako je izvesno da  cete vi misliti da je to nemoguce. Ali, polako. Nas iskreni savet je da ni u kom slucaju tu osobu ne odbijate jer je vise nego moguce da ce medju vama da  se probude najlepse emocije.

Vodolije koje sada pate zbog osobe iz proslosti mogu da se nadaju pomirenju. Naravno, ako je to ono sto hocete, znajte da su cuda moguca i da ce ona i da uslede u vasem zivotu.  Ljubav medju vama postoji  ali moze da uspe samo u slucaju da i vi i druga osoba pristanete na kompromise. Vazno je da kazemo da oboje morate da shvatite gde gresite kako bi ste tu gresku ispravili i kako bi doslo do nekih novih i lepsih trenutaka u vasem zivotu…

Takodje, moramo reci da ce najvise srece svakako imati vodolije koje zele da se ostvare u ulozi roditelja. Vrlo je izvesno da cete dobiti vest o potomstvu  u narednih nekoliko dana. To je svakako prilika za novi pocetak.

Stranice: 1 2