Ljubav za utorak,sredu i cetvrtak: Evo kako vam se  zavrsava avgust i pocinje septembar!

Ljubav za utorak,sredu i cetvrtak: Evo kako vam se zavrsava avgust i pocinje septembar!

2022-08-29 0 By Admin

VAGA

Jedan rak je spreman da bude uz vas. Tokom tri naredna dana njegova ljubav i emocija ce vam biti dokazana i pokazana na delu. Sve ostalo ce biti na vama jer ste vi jedina osoba koja moze da odluci da li da nekome da sansu. Ukratko receno, sve zavisi od vaseg ponasanja.

 

SKORPIJA

Sve vam je jasnije da vas voli jedan rak. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vi sada niste spremni da sa njim imate nesto vise. Mnogo ste patili i sada  ni sami ne znate sta da radite.  No, tokom tri naredna dana cete morati da donesete neke odluke i da shvatite sta je zapravo najbolje za vas. Mislite o tome.

 

STRELAC

Jedan rak vam je jako vazan. Vazno vam je to sto znate da vas on iskreno voli. Ali bitno je da kazemo da je ipak na vama da razmislite o  tome sta tacno hocete. Imate neke dileme kada je ljubav u pitanju.  Pre nego nekome  date laznu nadu, razmislite o osecanjima, postupcima, ali i o mogucim posledicama.

 

JARAC

Odlicno se osecate. Osoba do koje vam je stalo je pored vas i vi ste sada srecniji nego ikada ranije.  No, tokom tri naredna dana cete morati vise da se fokusirate na svoj posao. U redu je  sve na polju emocija,ali ste zato svoje obaveze zapostavili kao nikada ranije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Tokom narednih dana nece doci do promena na polju emocija. To ne znaci da treba da ocajavate. To znaci da jednostavno treba da se posvetite sebi. Sacekajte da se  desi prava osoba i prava ljubav. Znajte da vam moze biti lepo i ako ste sami.

 

RIBE

Vi i dalje cekate signal od osobe iz proslosti. I dalje cekate da se ona vrati u vas  zivot,ali moramo da kazemo da su jako male sanse da ce se to i desiti. Samo nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti i koga cete voleti, ali neka vam bude jasno da bivsa ljubav nije zasluzila da je cekate.

Stranice: 1 2