Ljubav za utorak,sredu i cetvrtak: Evo kako vam se  zavrsava avgust i pocinje septembar!

Ljubav za utorak,sredu i cetvrtak: Evo kako vam se zavrsava avgust i pocinje septembar!

2022-08-29 0 By Admin

 Pred vama je horoskop za zadnja dva dana meseca avgusta, i  za prvi dan septembra.

 

OVAN

Ljubav ce vam biti na zadnjem mestu u danima koji su pred nama. To je zato sto vi imate velike planove  i moramo da kazemo da vam je sada posao prioritet. Zelite da promenite mnogo toga i da ostvarite svoje ciljeve.  A jasno vam je da osoba kojoj ste dali svoju ljubav ionako nije vredna vaseg truda.

 

BIK

Moramo da kazemo da cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Tokom  tri naredna dana ljubav ce biti vasa snaga. Ono sto je vazno, ne smete kriti svoje emocije. Ako nekoga volite, sada je pravo vreme da mu to i kazete i da  ostvarite neke svoje zelje.

 

BLIZANCI

Ono sto  je vazno da znate jeste da je emocija koju osecate prema jednom raku svakako nesto cega on nije  vredan. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali dolaze  dani kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu i kada ce neke vase zelje da se ostvare.Ali, pre svega njemu morate da okrenete ledja jer se borite za osobu koja je pogresna.

 

RAK

Ovo ce biti jako lep period za vas. U to nema nimalo sumnje. Naredna tri dana mogu da donesu velike promene u vas zivot. Ako postoji neko prema kome imate jake emocije znajte da je sada pravo vreme da toj osobi i kazete sve sto mislite i osecate. Najlepse stvari tek mogu da uslede.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Jedan lav je spreman na sve zbog vas. Vas dvoje ste kao par  veoma komplikovani bas zato sto imate iste karaktere i sto umete da terate po svome. Ali, ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da je sve moguce za one koji veruju, i da svaku prepreku moze da  pobedi ljubav, ako je ona prava. Razmislite o tome i znacete sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da cete u danima koji dolaze shvatiti ko je osoba koja je zasluzila vasu ljubav. Ali, nemojte gledati unazad. Nemojte  razmisljati o tome da ipak probate sa nekim iz vase proslosti. Morate da se fokusirate na buducnost i na neke  nove ljude ako vec zelite da budete srecni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2