Ove znakove ce neko moliti za oprostaj,a evo ko dobija poruku koju je dugo cekao!

Ove znakove ce neko moliti za oprostaj,a evo ko dobija poruku koju je dugo cekao!

2022-08-29 0 By Admin

Horoskop za naredne dane. Evo prilike da saznate sta vas ceka kada je u pitanju bliska buducnost…

 

    RAK

Nema nimalo sumnje da ce vam neko uskoro traziti oprostaj. Moramo da kazemo da su velike sanse da je u pitanju jedna osoba  iz vase proslosti do koje vam je i dalje jako stalo. Istina je da ona nije umela da ceni srecu koju je sa vama imala. Da se cak na neki nacin igrala sa vasim emocijama koje su bile iskrene od prvog dana. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da se sada iskreno kaje. Ona vas voli  i dalje, i ako joj date sansu i jos jednu priliku, nema nimalo sumnje da ce umeti na delu da vam dokaze svoju promenu.

Naravno, ne treba da joj dajete nove sanse ako niste sigurni u to da ste spremni da sa njom nastavite tamo gde ste stali. Ako niste sigurni da je to ono sto hocete, i da i vi prema njoj imate emocije.  Ako je ljubav obostrana onda svakako da treba da pokusate jer je moguce da cete ovog puta pronaci srecu koju ste dugo cekali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   STRELAC

Istina je da vas je povredio neko ko vam je jako blizak. Moguce je da je u pitanju osoba kojoj ste verovali najvise na svetu a koja vam je rposto slomila srce. Naravno da vam nije lako. Neki pripadnici vaseg  znaka sada ne veruju nikome i razocarani su u ceo svet… No, polako. Imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce ta osoba da vam prizna da se kaje. Da vam trazi jos jednu sansu. Da trazi oprostaj. Jer je prava istina da vas ona voli onako kako vas niko nikada ranije nije voleo. I u skladu sa tim, vise je nego moguce da ce  umeti da vas ponovo osvoji.

Naravno da to nece biti lako, kao i da ce vama   trebati vreme da nakon svega joj date sansu. No, polako.  Svakako da to ne treba da ucinite tek tako. Samo, jednostavno, dajte joj  priliku da vam na delu dokaze svoju promenu. I ukoliko vec dodje do toga onda cete i sami znati sta treba dalje da radite…  Niko vam ne moze reci da se vratite na staze proslosti tek tako. Ali, ako su i vase emocije iste, onda treba da razmislite o tome. Oprostaj je ono sto zeli,ali vi cete shvatiti da li ga zasluzuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2